alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sæt til damer

 
[1]
style
Size
Størrelsesudvalg
Pris
359 kr. - 360 kr.
359360
Kvinder Sportswear Sort Team Sports træningsdragtKvinder Sportswear Sort Team Sports træningsdragt

Team Sports træningsdragt

Kvinder Sportswear

Fås i: tall

adidas sæt til damer: et komplet look til allround-brug

Hvorfor nøjes med et par bukser eller en trøje, når du kan få et helt adidas sæt til damer? Som du kan bruge til både sport og hverdag. Træningstøj er et af vores signaturprodukter gennem årtier og du bliver træningsklar fra top til tå. Lad AEROREADY tage sig af svedtransporteringen, så du kan holde kroppen tør under hele træningssessionen. Fra ankel til hals – du vil ikke mærke fugt nogen steder, når den effektive teknologi sætter ind. Så snart du er trukket i et adidas sæt til damer starter kampdagen med komfort som omdrejningspunkt. Blødhed på både for- og bagside giver dig lyst til at gå i træningsdragt døgnet rundt. Løstsiddende pasform er perfekt til både afslapning og sport. Bevægelsesfriheden er i top ligesom på de tætsiddende adidas sæt til damer. Hvor elastan i bukserne bidrager med maksimal fleksibilitet.

adidas sæt til damer: din uniform til alt

Smukke farver, atletiske snit og teknologi, der holder kroppen veltilpas. adidas sæt til damer har det hele. For at du kan komme udbytterig gennem træning og fritid. Bæredygtighed er et ekstra element, du kan lægge oveni alle fordelene. Aktivt engagement i Better Cotton-initiativet arbejder med at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Hele det miljømæssige perspektiv løfter adidas sæt til damer op på et nyt niveau. Elastiske taljer holder bukserne perfekt på plads. Mens træningsjakker med lynlås gør det nemt at komme ind og ud af overdelen. Meget praktisk til alle dine dage på farten, hvor vejret skifter mellem blæst og sol. Indtag træningscenteret i et lækkert adidas sæt til damer. Med komfort og i de helt rette farver og former. Du bliver grebet af den lækre pasform og kan med glæde bruge sættet til gåture med hunden, søndagshygge med veninden eller når kroppen skal bankes igennem til sport.