alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

træningstrøjer til kvinder

 
[315]
Pris
249 kr. - 9.200 kr.
2499200
1 / 7
Side:af 7

Når trends og træning går op i en højere enhed

Elsker du tøj, som kan kombineres med det meste, matcher de fleste outfits og er både stilfuldt og vildt behageligt? Du er ikke alene. Komforten er et kriterium for vores tøjvalg som aldrig før. Hvem vil se godt ud, hvis outfittet er ren totur at tage på? Og heldigvis er moden på flere planer blevet mere rummelig. Selv moderne designere inkluderer nu hverdagsvenlige look, der sidder behageligt kroppen og giver upåklagelig komfort. Gå på opdagelse i udvalget af træningstrøjer til kvinder hos adidas, og find en klassisk hættetrøje med foret lomme og strømlinet design eller en elegant træningsjakke med perfekt pasform og de tre ikoniske striber på ærmerne.

Pasform, der giver plads

Nyd afslapningen, og føj et par træningstrøjer til kvinder til garderoben. I udvalget hos adidas får du kvalitet og komfort uden at gå på kompromis med din stil. Vi har alt lige fra klassisk og minimalistisk design til vilde og spraglede print og farver, så du kan finde noget, der passer til din smag eller komme ud af tryghedszonen med noget helt nyt. Når temperaturen for alvor falder, er det bedste, du kan gøre, at finde din trygge, varme træningstrøje frem og koble af indendørs. Og hvis du vover dig udenfor, kræves der flere lag – for eksempel sweatshirt, hættetrøje og en træningsjakke.

Optimer din præstation med træningstrøjer til kvinder

Når du skal præstere dit absolut bedste, må intet komme i vejen. Og da slet ikke tøjet. Slå sekunder af din personlige rekord på løberuten, eller læg flere kilo på i fitnesscenteret. Træningstrøjer til kvinder fra adidas giver dig optimale forhold med alsidige trøjer til træning og anden sport.