alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Climalite shorts

 
[462]
Pris
65 kr. - 749 kr.
65749
1 / 10
Side:af 10

adidas Climalite shorts – hold temperaturen nede

Du brager derudad med din yndlingssport, eller du er gået i gang med at prøve en helt ny disciplin. Det samme sker uanset sportsgren, når du giver den gas - sveden begynder at pible frem. En naturlig faktor, som dog er generende i kampens hede. adidas Climalite shorts er løsningen, der får bugt med sved. Climalite-teknologien er vores egen effektive teknologi, som bruges af alle typer atleter. På varme sportsdage kan du nyde godt af behagelig nedkøling omkring benene. Det er slut med at svede til og løbe rundt i klæbrige shorts. Tørhed er det optimale, og du opnår det i et par adidas Climalite shorts. Et par løse fodboldshorts eller et par løbeshorts i tætsiddende og komprimerende designs. Du vælger selv pasform, så dine ben får den frihed, der passer til din specifikke aktivitet. Kort eller lang model? Valget er også dit, hvad enten den står på timer i cykelsadlen, hækkeløb eller boksetræning.

Climalite shorts er din vej mod perfekt nedkøling

Shorts i alle mulige farver, størrelser og længder. Alle har de Climalite-innovationen tilfælles, så du glemmer varmen under træning og i stedet kan fokusere på det, der virkelig gælder. At skabe resultater og udfordre dig selv med komforten i orden. adidas Climalite shorts er din garanti for blødhed. Som udgangspunkt er teknologien skabt ud fra et yderlag i bomuld kombineret med et blødt syntetisk lag på bagsiden. Alt dette går op i en højere enhed med vores genanvendte materialer, der sætter bæredygtighed i højsædet. Økologisk bomuld er blot en af goderne. Sammen med vores engagement i Better Cotton-initiativet, der forbedrer bomuldsdyrkningen på globalt plan. Iklædt et par adidas Climalite shorts kan du nyde komforten fra brede hofteelastikker, der holder dine shorts perfekt på plads. Dermed er alt sat i scene til givende træningspas med Climalite ved din side.