alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Climalite

 
[2585]

Bevæg dig let gennem dagen med adidas Climalite

adidas Climalite kollektionerne er inspirerede af det agile og bevægelige menneske. Det er inspireret af dig. Det centrerer sig omkring designs som minimerer beklædningens vægt, hvilket betyder at du kan bevæge dig frit. Du vil ikke længere føle dig tynget af tungt og tykt stof under træningen, da adidas Climalite er skabt til den ubesværede bevægelse.

Du vil ikke have lyst til, at bære andet end adidas Climalite igen

Climalite er skabt af hurtigtørrende materialer. Der er fokus på komfort og alle adidas Climalite kollektioner har strategisk placerede sømme, som sikrer lang levetid. De bløde materialer reducerer friktion mod huden og giver dig træningstøj, du ikke vil have lyst til at tage af igen. Lækre materialer som dobbeltstrikket polyester giver dig tøj med lang levetid. Dele af kollektionerne er lavet af genanvendt polyester, så du kan gøre en forskel for vores allesammens jord, samtidigt med, at du gør en positiv forskel for dig selv og din krop. Klæd dig på med selvsikkerhed og god samvittighed.

Åndbare materialer hele vejen igennem

adidas Climalite kollektionerne indeholder alt hvad du skal bruge, for en ubesværet og sjov træning. Du finder jakker, wind breaker, shorts, bukser, hættetrøjer og meget mere. Kollektionerne er skabt specifikt til bevægelsesformer som yoga, løb, skateboarding, fodbold og aerobics. Men du kan også få afslappet hverdagstøj til alle løn og aldre. Nu kan du fylde din garderobe med tøj, som er lækkert at have på og har et stilrent design og med flotte silhuetter. Vi parrer funktionalitet med mode, så du ikke behøver lede andre steder end adidas Climalite. Du kan holde dig tør hele dagen, da det åndbare stof transporterer fugten væk fra kroppen. Ønsker du optimal ventilering, vælg da tøj med mesh-paneler, så din krop kan få luft hele dagen.