alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Udstyr

 
[62]
1 / 2
Side:af 2

Udstyr: alt hvad hjertet begærer til din sport

Du kan være nok så perfekt klædt på til sport, men hvis udstyret mangler bliver det alligevel ikke det samme. Det er detaljerne, der fuldfører helheden – både til træning og i kamp. Der bliver gået til stålet i kampens hede. Udstyr hjælper dig med at beskytte kroppen optimalt. De hårde håndboldkampe, hvor du konstant møder et pressende forsvar. Eller volleyballkampe, hvor nærkontakt med det hårde halgulv også er en fast del af gamet. adidas står ved din side med veludviklede hjælpemidler, som gør det mere komfortabelt at dyrke sport. Når du er afsted med din elskede løbesport, spiller fodbold, basketball eller tennis. En aktiv krop er udsat, men skal ikke holde dig fra at dyrke motion. Risikoen for en øm ankel, albue eller et udsat knæ formindskes med teknisk veludviklet udstyr, der holder dig godt beskyttet.

Udstyr der gør en forskel på sportsbanen

Blød og behagelig led-beskyttelse er et must i mange sportsgrene. Elastiske materialer følger kroppens bevægelser til punkt og prikke. Læg dertil sømløse designs og åndbart stof. Du kan ganske enkelt ikke mærke, at du har beskyttelse på. Tætsiddende designs med kompression trykker på de helt rigtige zoner, så blodcirkulationen øges og restitutionstiden bliver kortere. Udstyr er mange ting. Mød op til din yndlingssportsgren og vær velforberedt fra første fløjt. Opbevaring er altid et tema, når du skal til og fra træning. Du skal have din yogamåtte med. Eller hvad med din hockeystav, benskinner eller beskyttelseshjelm. Udstyr i form af tasker er altid obligatorisk. Så kan du nemt og bekvemt have alt dit grej pakket og opbevaret. Et udpræget fokus på bæredygtighed giver dig masser af udstyr i genanvendte materialer, så der spares på resurser og emissioner. adidas-logoet er som altid kronen på værket, så du kender kvalitet og ophav til mindste detalje.