alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmetøj

 
[233]
1 / 5
Side:af 5

adidas svømmeprodukter og tøj

Skabt med atleter, for atleter; adidas har skabt en svømmekollektion, der passer behovene for mandlige og kvindelige svømmere. Uanset hvilket bassin du springer ud i, har vi det rette tøj og tilbehør; fra badedragter og bikinier til badebukser og badeshorts.

Find det rette badetøj til dig

Svømning er en af de mest universelle all-round træningsformer, der findes. Uanset alder og atletisk niveau forbedrer svømning dit hjerte, din kondition, udholdenhed og styrke. Hvad end du svømmer for at vinde, for sjov eller træning, har adidas udstyret til dine behov.

Konkurrencesvømning

Når fart er i højsædet, har adidas et sortiment af slidstærkt konkurrence-badetøj for rekordsøgende atleter med suveræne tekniske fordele:

·Slidstærke 100 % klorresistente materialer

·Kompressionspasform der giver total bevægelsesfrihed

·Flatlock-sømme og vanddynamiske silhuetter, der reducerer slæb og fremmer glidende bevægelser

Performance-orienterede svømmere kan ligne vindere i svømmedesign, som det bæres til verdensmesterskaberne og OL af fx Kyle Charmers, Marco Koch, Michael Andrews, Madison Wilson og Coralie Balmy.

Svøm for træningen

adidas bruger viden indhentet fra mange års erfaring med konkurrencesvømning og svømmetræning for at kunne skabe badetøj, der passer alle typer svømmere. Høj slidstyrke kombineres med flot design, fra klassiske three stripes til mere modeorienterede modeller, der alle passer til bassin, åbent vand og alt derimellem.

Strandbadetøj

adidas' badesortiment rummer tøj til soldyrkende strandelskere til lange dage på strand, ved sø eller hav. Strandkollektionen er stilfuld og perfekt til badning og strandsport som beach volley og strandfodbold.

Opdage Mere: