alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Stan Smith sko

 
[112]
1 / 3
Side:af 3

Stan Smith sko indfrier dine fodtøjsdrømme

En hård et-hånds-baghånd og 196 cm i fuld kraft. Den tidligere tennisstjerne, Stan Smith, har mange af nutidens sko-entusiaster måske aldrig set. Men sandheden er, at han lægger navn til nogle af de mest ikoniske sko fra adidas. De sejrrige performances på topniveau harmonerer perfekt med vores DNA og du kan trække i de kridhvide sportssko i dag. Tidløsheden har ingen ende og derfor lever de legendariske Stan Smith sko i bedste velgående i tierne. Oprindeligt blev de klassiske tennissko opkaldt efter tennisstjernen, Robert Haillet, men efter karrieren sluttede ændrede tingene sig. Til det, som vi alle kender og elsker i dag. Stan Smith sko blev lanceret i 1972 og er ikke længere en decideret tennissko, men en casual sportssko, som aldrig går af mode.

Stan Smith til hele familien

Der er dømt stilrenhed, når Stan Smith sko entrerer scenen. Du får nemlig de smukkeste toner af hvid, som bidrager med et strejf af renhed og perfektion. Hvide sportssko kan gå til alle looks, så match med træningssæt, jeans, jakkesæt eller kjole. Utallige gange er Stan Smith sko set på den røde løber lige så vel som på storbyernes strøg og diverse sportsbaner. De flade såler og de velkendte overdele i læder danner rammen om genkendelighed. Stan Smith er blevet så stor en del af adidas, at han endda har fået sine egne striber i form af tre linjer med huller. Det klassiske Trefoil finder du dog som altid på hælflappen. Der i øvrigt designes i et væld af farver. Du kan altid vælge de helt hvide, men du kan også skabe kontrast med en kulørt hælflap. Det er også muligt at få fingrene i begrænsede kollektioner med alt fra grafiske tryk til lukkespænder med strop eller farvede snørebånd. Stan Smith sko følger tiden, men altid med respekt for den kendte silhuet.