alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Stan Smith

 
[55]
De ikoniske Stan Smith sneakers er efterhånden lige så berømte, som den talentfulde tennisspiller de er opkaldt efter. Nyd det tidløse design, og den fantastiske kombination af optimal komfort og stilren æstetik.
1 / 2
Side:af 2

Stan Smith - Klassisk design med et moderne twist

Det er ikke de helt store forandringer, der igennem tiden har præget hverken det indre eller det ydre design af de ikoniske Stan Smith sko. Derfor kan du trygt stole på, at det klassiske look og den behagelige pasform naturligvis er bevaret i selv de nyeste modeller. Derimod kan du dog forvente, at de utallige Stan Smith designs er fremstillet af moderne materialer, der leverer en suveræn støtte og komfort i enhver situation. Det er med andre ord sneakers, der hylder sine historiske rødder samtidig med, at de sikrer en utrolig ydeevne.

adidas Stan Smith sneakers er ideelle til hverdagens eventyr

De mange adidas Stan Smith sneakers er lavet af kvalitetssikre materialer, hvilket betyder, at de uden problemer kan holde til lidt af hvert. Du kan derfor sagtens hoppe i dine Stan Smiths, hvad end du går, løber eller springer igennem din dag. De solide såler, slidstærke overflader og frem for alt komfortable pasforme sikrer, at du frit kan bevæge dig præcis, som du har behov for. Her er nemlig tale om fodtøj, som du altid vil føle dig godt tilpas i. Stan Smith er dermed en ideel følgesvend i hverdagens mange udfordringer.

En bæredygtig opdatering

Det er mere eller mindre de samme designelementer, der siden 70’erne har været en del af adidas Stan Smiths. Den mest essentielle og moderne tilføjelse er en lang række af bæredygtige tiltag. Overalt i de alsidige kollektioner vil du støde på nye materialer, der er produceret af miljøvenlige og genanvendelige materialer, så som genbrugt polyester. Du har med andre ord rig mulighed for at vælge din yndlings version af de ikoniske sneakers vel vidende, at de er fremstillet på en ansvarlig måde.