alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Stan Smith sko

 
[162]
kollektion
Pris
109 kr. - 1.199 kr.
1091199
1 / 4
Side:af 4

Nu mere bæredygtige

Siden 1973 har de været mere eller mindre ens. Men nu er Stan Smith-sneakers nødt til at ændre sig. Ikke hvordan de ser ud, eller hvordan de føles, men hvordan de laves. Det er på tide, at den klassiske sko bliver mere bæredygtig. Bliver virkeligt tidløse. Vi har nytænkt Stan Smith-sneakers uden at gå på kompromis med det berømte design med en genanvendt Primegreen-overdel. En ny standard inden for bæredygtighed i klassiske former. For stil og bæredygtighed går ikke kun hånd i hånd. De passer også til dine fødder.

Det hele er en del af adidas' rejse til at gøre en ende på plastikaffald og kun at bruge genanvendt polyester i deres produkter inden 2024. Ved at genopfriske vores ikoner på en bæredygtig måde tager vi et skridt nærmere en renere fremtid.

Den nye Stan Smith-kollektion kommer, udover den klassisk udgave, i forskellige variationer med nogle af vores yndlingsfigurer fra Disney, Pixar, Marvel og Star Wars. Hver version er inspireret af grønne ikoner som Kermit, Groot, Yoda, WALL-E, Rex og The Hulk og har detaljer fra deres respektive universer. Tiden er inde til at få gang i tingene med denne mere bæredygtige, statement sneak.