alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Vintersneakers

 
[65]
1 / 2
Side:af 2

Tag ubekymret på løbeture i naturen med vintersneakers

Om vinteren når underlaget kan være vådt og glat er det vigtigt, at du ifører dig fodtøj, som har et godt greb i underlaget og samtidig holder dine fødder varme og tørre. Netop GORE-TEX® og vandafvisende overflader af læder holder sne og regn ude af fodtøjet. GORE-TEX® er en membran, som omslutter dine fødder og giver samtidig dine fødder mulighed for at ånde gennem dine sko eller støvler. Boost-teknologien sikrer fremdrift. Når du træder ned mod underlaget, komprimeres tusindvis af små kapsler, der frigiver og returnerer energi i dit afsæt ved hvert skridt, du tager i dine vintersneakers.

Stil krav til dine vintersneakers på vandre- eller løbeture

Dit næste vintereventyr skal ikke ødelægges af dårligt fodtøj, som ikke kan modstå vinterens barske elementer. På længere ture i ujævnt og kuperet terræn hjælper Continental™ Rubber-ydersålen dig med at fastholde et sikkert greb i underlaget. Selv når du løber hurtigt på skovens trail-stier. Store snemængder eller is er heller ikke et problem med adidas tekniske vandrestøvler. En formstøbt hælklemme i TPU kan påsættes snesko, og Stealth®-gummiydersålen giver dig et suverænt greb på glatte underlag. Støvlerne er udstyret med et højt skaft, som støtter dine ankler i ujævnt terræn. Når du er aktiv i mange timer i træk kan dine fødder afgive sved, som kan resultere i dårlig lugt. OrthoLite®-indersålen er behandlet med et særligt middel, som begrænser udvikling af lugt.

Stil og komfort følges ad

I fritiden når du slapper af, kan du forkæle dine fødder og samtidig opgradere dit look med behagelige sneakers. Du behøver ikke tænke på at tage tykke vintersokker på fødderne, da flere adidas vintersneakers modeller er foret med varmt fleece. På trods af skoenes minimalistiske og klassiske look er skoene lavet til brug i koldt og vådt føre om vinteren. Skoenes overdel er ligeledes lavet i et slidstærkt materiale.