alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vintersneakers

 
[195]
1 / 5
Side:af 5

Hold dine fødder varme på de lange gåture med vinter-sneakers 

Intet er mere fornøjeligt end at gå en lang tur i et smukt vinterlandskab, og med et par vinter-sneakers fra adidas giver du dine fødder de optimale betingelser for en god tur. Nogle af vores modeller har en vandtæt GORE-TEX® membran, så uanset hvor meget det måtte regne, skal dine fødder nok holde sig tørre og lune i disse sneakers. Samtidig sikrer den, at dine fødder får lov at ånde, så de ikke nærmest koger over og sveder helt til. Nogle varianter sidder nærmest som svøbt rundt om foden og sikrer dig en varm og behagelig pasform. Det er den ultimative komfort til de lange vandreture i løbet af vinteren.

Masser af forskellige stilarter med vores vinter-sneakers

Det er bare med at komme ud og udfordre dig selv og terrænet, hvis du vælger et par vinter-sneakers, som giver fuld bevægelsesfrihed til de lange og skønne vandreture i landskabet omkring os. Der er lette varianter, som sørger for god stabilitet og komfort og er nemme at komme rundt med. Omvendt kan du også finde den ultimative kombination af en klassisk basketstøvle og en militærstøvle. Disse vinter-sneakers vil sende et signal til omverdenen om, at du er helt din egen, har styr på hvad du vil, og at du samtidig har dejlig varme fødder – også på de koldeste vinterdage, da de er foret med lun fleece. Du kan desuden finde en mere klassisk sko, eksempelvis fra Stan Smith, som også sørger for at holde fødderne varme og samtidig formår at skabe en form for retro-stemning fra 70’erne, men alligevel sender et moderne signal med deres enkle look. Så hvad enten du har brug for vinter-sneakers til vandreture eller blot til hverdagsbrug på vej til og fra arbejde, så kan de findes i udvalget her.