alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Vintersko til herrer

 
[94]
1 / 2
Side:af 2

Vintersko til herrer gør det sikkert at træne ude hele året

Solen står ikke altid højt på himlen, særligt ikke på vores breddegrader – sådan kan det opleves nogle gange. Men som man siger, der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Men så er det jo heldigt adidas også har et udvalg af vintersko til herrer, så er der jo ingen undskyldning for ikke også at holde gang i træningen, eller tage nogle solide vandreture, selv i det kolde og våde vejr vi kender så godt. Her er tale om sko med den absolut bedste teknik du kan få. GORE-TEX® sikrer vandtæthed, og Continental™ Rubber-ydersålen giver et ekstremt fast greb selv under dårlige forhold. Disse teknikker går igen i flere af modellerne og kombineret med adidas erfaring med at lave sko, sikrer de et produkt som gør at du stadig vil føle dig parat til elementernes luner, også i vinterhalvåret. Samtidigt ser skoene også rigtigt pæne ud.

Træning eller fritid, det skal føles behageligt og trygt med vintersko til herrer

I nogle lande kræves det, at biler skifter til vinterdæk om vinteren. Det øger grebet og dermed sikkerheden. Det er viden fra vinterdæk, som dem, at Continental™ har bygget videre på, til de modeller hvor vi benytter deres sålteknik. Hermed kan du føle dig tryg ved at disse giver dig absolut bedst greb og sikkerhed, når du bevæger dig ude og at man har forenet det bedste af to verdener i dine sko. Vandtætte sko er også lige noget for GORE-TEX®, samtidigt med at dine fødder fortsat gives mulighed for at ånde. Dermed nedsættes risikoen for hudproblemer eller ødelagte sko, på grund af sved og fugt på fødderne, også markant. Et par gode sko, som adidas vintersko til herrer, skal ikke bare beskytte dig, men også sig selv, så du har glæde af dem længst muligt.