alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Mænd · RDY

 
[1196]

"DA LIVET, SOM VI KENDTE DET, BLEV SAT PÅ PAUSE, BLEV SPORTEN SYMBOLET PÅ GLÆDE, OPTIMISME OG MODSTANDSKRAFT. VI FANDT NYE MÅDER AT TRÆNE PÅ, SATTE NYE MÅL OG BLEV VED MED AT DRØMME OM LYSERE DAGE FORUDE. NU, HVOR VERDEN GENÅBNER, ER VI KLAR TIL SPORT."

Vær altid klar med teknologi, der støtter dig i al slags vejr. Responsive materialeinnovationer og intuitive design giver dig selvtilliden til at møde enhver udfordring. Regn, kulde, vind eller varme kan ikke holde dig tilbage.

SIND OVER KROP

Hvis dit sind kan klare det, kan kroppen også. Sådan holder atlet Jeff Henderson sig i topform.

"NÅR DU ER PÅ TOPPEN, HAR DU BRUG FOR AT HOLDE DIG AFKØLET. PRÆSTÈR DIT BEDSTE MED ADIDAS HEAT.RDY."

JEFF HENDERSON