alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

stan smith til kvinder

 
[96]
1 / 2
Side:af 2

Bær et tennisikon på fødderne, med sko fra Stan Smith til damer

Stan Smith tennissko er blandt de absolut bedst sælgende og mest populære tennissko, ja faktisk træningssko gennem tiderne. Der er naturligvis mange grunde til det, men et klassisk, ikonisk design har spillet en stor rolle. Disse sko er nemlig ikke bare populære blandt tennisspillere men også uhyre populære som fritidssko eller endda som modetilbehør. En kort periode har modellen været ude af produktion, men vendte stærkt tilbage i 2014 og har fortsat sin sejrsgang lige siden. Skoene er kendetegnet ved høj komfort, med en overdel i blødt, behageligt læder, og typisk med snørelukning selvom en nylig tilføjelse til serien har betydet at der nu også er sko med spænder. Der findes også enkelte andre afvigelser fra de klassiske tennissko, som adidas Stan Smith damesko ellers er så kendt som.

Design som genkendes på lang afstand, kendetegner Stan Smith til kvinder

Den traditionelle lyse overdel går igen på langt de fleste modeller, med forskellige, supplerende designelementer ofte udført i friske farver, som den for skoene klassiske grønne detalje på hælflikken. Men mere farverige versioner er på programmet, så du kan give udtryk for din personlighed eller individualitet også på denne måde. 3-Stripes er tilpasset Stan Smith damesko, hvor de i stedet for tre, typisk hvide, stofstriber, udgøres af tre striber perforerede ventilationshuller i overdelens læder. Skoene har en slidsål af gummi, der også sikrer godt greb. Alt i alt en overordentlig populær sko, som har eksisteret i mange årtier nu, med løbende, mindre, ændringer efterhånden som teknik og krav har ændret sig. Stan Smith til damer kan sagtens bæres med nærmest ethvert, smart outfit, til hverdag og fest, lige så vel som de passer lige ind på tennisbanen. Der er endda også en endnu mere simpel slip-on sko i dag, så er nærmest ingen undskyldning for ikke at have et par adidas Stan Smith damesko.