alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningssko til kvinder

 
[167]
1 / 4
Side:af 4

Få den bedste start med de rette træningssko til kvinder

Nogle løber og træner for at komme i topform, andre for at komme lidt ned i vægt, mens andre igen bare elsker at komme ud og røre sig, hvad enten det så er i et træningscenter, til holdsport eller udendørs aktiviteter. Uanset hvad du er mest til, vil et par træningssko til kvinder være en fantastisk hjælp til dig selv, når du skal ud ad døren og i gang med træningen. Det er næsten noget af det vigtigste, ikke blot for at gøre træningen nemmere og bedre, men også for at beskytte og passe godt på sine fødder og krop generelt, at man finder det rette par træningssko til kvinder. Hos adidas er der en række forskellige udgaver, nogle er perfekte til de lange vandreture i rask tempo på fortovene, andre er velegnede til de indendørs aktiviteter i en hal eller lignende, mens andre igen af vores træningssko til kvinder passer bedst til de hårdt arbejdende udendørs typer. Nogle af modellerne er med en Stretchweb-ydersål med Continental™ Rubber, hvilket giver et ekstra boost til fødderne.

Fantastisk komfort og stil med træningssko til damer

Du vil med det rette par træningssko til damer ikke bare udsende et signal til alle på din vej, om at du er selvsikker og vil udstråle stil og klasse. Der er tilmed en spændstig støddæmpning, hvilket vil sikre god støtte og komfort til dine fødder undervejs i træningen eller på løbeturen. Så du kan roligt bukke dig ned, binde dine nye træningssko til damer, og så ellers bare kaste dig ud i den ene løbetur eller trænings-session efter den anden. Du skal ikke bekymre dig om bevægelighed eller komfort, da flere af varianterne eksempelvis også har en åndbar overdel, så du slipper for våde og klamme fødder. De vil tværtimod føle sig godt tilpas, og bare løbe derud af.