alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningssko til damer

 
[966]
Pris
62 kr. - 2.799 kr.
622799

Sæt fart på træningen med træningssko til damer

En par gode træningssko til damer er første skridt på vejen mod topformen. Eller i hvert fald første skridt på vejen mod at komme i gang med træningen. Der er i vores modeller den mest spændstige støddæmpning nogensinde, så du får både god komfort til fødderne og du er garanteret en utrolig god returenergi når du er ude at træne eller løbe. Du kan også finde træningssko til damer, der har en overdel i mesh, som lader dine fødder ånde. Dermed undgår du våde og klamme fødder efterfølgende, da der er god luftgennemstrømning til fusserne, mens du træner og løber. Du kan bruge disse træningssko til damer til det meste, blandt andet kan de også sagtens bruges til at hoppe og flyve rundt på en volleyballbane eller hvad du måtte ønske at bruge dem til. Nogle af modellerne er fremstillet med Stretchweb-ydersål af Continental™ Rubber, hvilket giver det sidste løft til fødderne.

Få uendelig energi med de rette træningssko til damer

Du kan finde lige præcis det par træningssko til damer du har brug for her hos adidas. Der er mange farver og varianter at vælge imellem. Fælles for dem alle er det dog, at de er behagelige at have på og giver god støtte og komfort til fødderne. Det føles nærmest som om du får et boost ekstra energi, da vores træningssko til damer med deres pasform og forskellige features er din nye bedste ven når du skal træne. Nogle af varianterne har TPU-fiber integreret i, hvilket øger både holdbarheden og stabiliteten til fødderne. Så du skal ikke bruge tiden på at spekulere på hvordan fødderne har det, for de har en fest mens du knokler på med træningen eller spillet. Og selv de vildeste udfordringer kan de holde til på halgulvet eller i træningscentret. Du får så meget energi, at du nærmest har lyst til at køre på hele dagen med din træning.