alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportssandaler til damer

 
[1]
Pris
169 kr. - 169 kr.
169

Sportssandaler til damer: afslapning og sport på samme tid!

Der er dømt motion for hvert et skridt, du tager. Samtidig overbelaster du ikke dig selv. Sportssandaler til damer sørger for komforten. Gå med hjælp fra dine egne præstationer med Boost-såler, der er skabt til at yde returenergi, så du får det optimale ud af dine skridt. Den innovative teknologi yder samtidig stødabsorbering. Dermed skåner du dine led og muskler på forskellige typer af underlag – om det er hård asfalt eller blandet grus og sten. De mange små kapsler i sålerne skaber blødhed på selv de hårdeste terræner. Sportssandaler til damer med svedtransportering holder fødderne behageligt tempererede og tørre under aktivitet. Letvægtsmaterialer og greb under bunden holder dig på benene, og hvis du ønsker ekstra pirring af dine sanser og dit velvære er sportssandaler til damer med massageknopper lige sagen. Her bliver dine fødder stimuleret, hvad enten du er på farten – eller blot slapper af.

Sportssandaler til damer: dine sporty sommerpræstationer!

Du kan udvise dit fantilhørsforhold i sportssandaler til damer med vores samarbejder med professionelle sportshold, der giver dig mulighed for fodtøj med sportsgrafik. Bæredygtighed får du som en ekstra fordel. Vi er gået all in med 100 procent genanvendt polyester for at reducere emissioner og ressourceforbruget. De nemmeste sportssko at komme ind og ud af er naturligvis klipklappere, som hører afslapning til. Bløde fodsenge og beskyttende sålkanter sørger for komfort til de afslappende gåture. Sportssandaler med velcroluk eller remme er også muligheder, hvor pasformen kan indstilles efter dine fødders ve og vel, så du er godt spændt fast, og sandalerne ikke ryger af undervejs. Du får også komfort oven på dine fødder. Bløde bagsider kæler mod huden ved hvert et skridt. Sportssandaler til damer er tilpasset din unikke smag med et farveflor af en anden verden. Funktionalitet og mode kombineres på ypperste vis – præcis som det er vores DNA og filosofi.