alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Trænings hættetrøjer til dame

 
[10]

Behagelige og praktiske performance hættetrøjer til kvinder

Det er sundt for både krop og sjæl at træne. Det er der ingen tvivl om. For at kunne komme godt i gang med træningen, er det helt nødvendigt at være klædt godt på. Både når det gælder vejen til træning, hvis du skal en tur i hallen eller træningscenter, og også under selve træningen. Med performance hættetrøjer til kvinder er du sikret beklædning, der både er virkelig praktisk og samtidig super behageligt at have på før, under og efter træningen. Nogle af disse performance hættetrøjer til kvinder er fremstillet i blødt isoli-stof, der sørge for at lede sveden væk, så du kan træne for fuld damp uden at føle dig våd og klam. Desuden har nogle af modellerne små lynlåslommer i siden, så du nemt kan have mobiltelefonen med dig, gemme nøglerne væk under træningen, eller lige have et kort eller nogle mønter med dig på farten.

Pift træningen op med en smart trænings hoodie til kvinder

Med en trænings hoodie til damer er du ikke bare klar til træningen, du står også knivskarpt og ser smart ud. Det er ikke altid træningstøj kan formå at kombinere både det praktiske og det smarte, men det formår disse forskellige performance hættetrøjer til kvinder i dén grad. Der er forskellige varianter, nogle med klassiske farver, andre med mere spræl i. Alle er dog ganske enkle og kan sagtens kombineres med et par jeans til en hurtig tur i byen efter træningen. Du kan altså forkæle dig selv ved både at gøre noget godt for kroppen når du træner, og samtidig have fuld komfort før og efter træning med en smart trænings hoodie til damer. Der er samarbejdet med Better Cotton-initiativet, for at forbedre den globale bomuldsproduktion, ligesom der er tænkt over genanvendelse af polyester, alt sammen for at forbedre og skåne miljøet.