alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterjakker

 
[237]
1 / 5
Side:af 5

Vinterjakker er din redning i kulde og blæst

Kulde er roden til sitren, gåsehud og i værste fald sygdom. Heldigvis findes der gode vinterjakker til at yde fuld beskyttelse. Hos adidas byder vi både på deciderede vinterjakker – i form af de allervarmeste designs til snevejr og mange minusgrader. Men vi byder også på yderligere variation inden for kategorien med vinterovertøj. Selvom vinteren kan være hård i Danmark, så byder sæsonen som regel også på solskin og endda lune dage. I den forbindelse kan det nogle gange være for varmt med en ekstra isolerende vinterjakke. Derfor finder du en masse vinterjakker designet i hybrider – som en form for overgangsjakker. Fleksibilitet er et af kendetegnene. Det betyder også, at du har noget at skifte med alt efter, hvordan de forskellige vinterdage arter sig.

Hold kulden fra kroppen med sportiness

Heldækkende parkaer med PrimaLoft®-isolering, vandafvisende overflader og gåsedun. Så kan du ikke ønske dig mere komfort på de kolde dage. Når de værste kuldedage er ovre, titter solen som regel frem om vinteren. Så er det på med hue, handsker og halstørklæde samt en latte i hånden. På sådanne dage kan du ofte nøjes med en dunvest som yderste lag. De indgår nemlig også i sortimentet med vinterjakker, som byder på uovertruffen alsidighed. De mange typer af vinterjakker giver dig også en unik mulighed for at kombinere dig ud af kulden. Bomberjakker, windbreakers, regnjakker og fleecejakker til vinterbrug kan redde dig fra både kulde, blæst og byger. Høj krave er en af de gennemgående detaljer på mange af vinterjakkerne. Du kan også overveje en model med hætte, så du har ekstra hovedbeklædning at varme ørerne med. adidas vinterjakker sørger for, at du har det rette sporty overtøj til alle aktiviteter. Løb, vandreture, ophold på vand, i skov, i by eller andet. Jakkerne er tilpasset de skiftende danske vinterdage samt alle de aktiviteter, du ønsker at foretage dig.