alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Trefoil-shorts

 
[41]
Pris
79 kr. - 350 kr.
79350

Klassiske Trefoil-shorts fra adidas

Trefoil-kollektionen hylder adidas-stilen ved at gribe tilbage og tage det bedste fra klassiske adidas-produkter, som kombineres med moderne teknologi i en unik blanding af retro og nyt. Trefoil-shorts kan genkendes på det klassiske logo, der er broderet på og omfatter et stort udvalg af shorts til både mænd, kvinder og børn til enhver aktivitet. Det varierer lige fra 3-Stripes i blødt bomuldsstof, som kan bruges allround til både fritid og sport, til tætsiddende tights, der er perfekte til løb eller cykling. Desuden er Trefoil-shorts lavet med tanke på miljøet, da de er produceret af bæredygtigt bomuld og genbrugsmaterialer.

Vælg den aktivitet, der passer dig med Trefoil-shorts

3-Stripes-shorts passer til mange former for aktiviteter. Hvad enten det er til almindelig daglig hverdagsbrug på en sommerdag, strandture eller sport, giver 3-Stripes-shortsene dig en komfort, der gør, at du roligt kan lægge dem i tasken, når du tager afsted, hvad enten det er på ferie eller til træning. Materialerne er åndbare og tørrer let, så sved hurtigt transporteres væk fra hudoverfladen, og huden holdes tør selv under hård træning. I tilgift er de designet til at sidde godt på alle kropsformer og giver brugeren maksimum komfort. Både børn og voksne har derfor glæde af serien af Trefoil-shorts.  

Vælg Trefoil-shorts til enhver lejlighed

Vælg derfor de Trefoil-shorts, der passer dig bedst, hvad enten du søger et par gode, afslappede allround-shorts eller særlige shorts, der passer til din sportsaktivitet. De originale 3-Stripes-shorts, som er fremstillet i bæredygtig økologisk bomuld, griber tilbage til adidas´ rødder med produkter, der er egnet til både voksne og børn, mens serien af tights i genanvendt polyester har et bekvemt og sporty look. Trefoil-shorts er derfor tilpasset alle gruppers behov og fås også i Plus Size, som er rummelige og løse. Derfor kan det betale sig at vælge ikke kun ét par, men flere forskellige Trefoil-shorts alt efter dine behov.