alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Trefoil

 
[222]
1 / 5
Side:af 5

adidas Trefoil kollektioner løfter ikonisk sportsmode til næste niveau

Siden vores debut i 1972, har adidas Trefoil logoet været synonymt med kreativitet og diversitet og dette er stadig en vigtig del af adidas' arv. Vores nyeste kollektioner hylder vores stærke rødder. Stærke silhuetter, kontrasterende farver og optimal komfort giver dig træningstøj som holder. Vi henter inspiration fra vores historie og mikser det med en moderne favepalette for en nyskabende kollektion. Med vores ikoniske adidas Trefoil logo, lader vi historien komme til live i din sportsgarderobe.

En tidsløs klassisker: adidas Trefoil

Skabt i 70'erne, voksede adidas Trefoil sideløbende med 80'ernes hiphop kultur, da streetwear og grafittikunst blev synonyme med hinanden. Kreativitet og kontraster blev integrerede i vores adidas Trefoil kollektioner som en hyldest til hiphop-kulturen. Idag trancenderer adidas Trefoil kulturer og redefinerer sig selv i nye kontekster. adidas' lange historie med samarbejde på tværs, har været med til at definere vores kollektioner i årevis. Bær det ikoniske Trefoil logo på din hættetrøje eller crewneck adidas sweatshirt. Skil dig ud i stærke farver, vovede prints, grafiske hættetrøjer eller klassiske grundfarver med 3-Stripes og adidas logo.

Historiens vingesus kan mærkes i vores slidstærke kollektioner

I mange år, har vi ladet os inspirere af professionelle atleters behov. I vores samarbejde på tværs af sportsgrene, har vi fået stort kendskab til kroppens bevægelser og hvilke krav de stiller til tøjets egenskaber. Derfor skaber adidas Trefoil slidstærkt og komfortabelt tøj, med rigelig plads til bevægelse. Vores innovative design hjælper kroppen med at regulere varierende temperaturer hele dagen igennem. Du behøver ikke lægge din atletiske side på hylden, bare fordi du ikke står på banen. Vores kollektioner indeholder afslappet hverdagstøj, som giver dig samme komfort med en sporty kant. Som et led i vores innovative tilgang, har vi siden 2021 lavet kollektioner med 50% genanvendte materialer.