alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kompressionstøj

 
[325]
Pris
79 kr. - 3.999 kr.
793999
1 / 7
Side:af 7

Kompressionstøj til udbytterig træning og kamp

Du vil have det bedste ud af dine performances. Det kan vi godt forstå hos adidas. Vi hjælper dig afsted med de beklædningsdele, der optimerer dine mål med kompressionstøj til alle, der vil nyde de mange fordele af tætsiddende pasformer. Det er hele kernen i kompressionseffekten. Der er dømt optimal muskelstøtte med reducering af vibrationer med mindre træthed til følge. Som en yderligere bonus fjernes affaldsstoffer, så du hurtigere kan restituere og være på benene igen. Iklæd dig komplet kompressionstøj, eller fokusér på de zoner og kropsdele, hvor du har mest brug for støtte. Tøjet holder tingene på plads, så du mindsker ømhed og bevarer koncentrationen på dine sportsmål. Sports-BH’er holder barmen i komfortabelt spænd, mens tights holder bagdelen på plads. Høj eller lav intensitet? Kompressionstøj er til alle sportsgrene. Elastan giver dig bevægelsesfrihed, hvad end du er på løbetur med indlagt spurt eller ligger på en yogamåtte og strækker ud.

Støtteoptimering under sport i kompressionstøj

Kompression er en teknologisk udvikling i sig selv. Hos adidas udbygger vi fordelene med andre innovative teknologier såsom AEROREADY, der sørger for svedtransportering og holder kroppen tør, så du ikke sveder inde under sport. Mesh-indsatser de helt rette steder på tøjet øger desuden ventilationen med mere komfort til følge. Nyd godt af automatisk tilpassende pasformer med spændstighed, som Techfit-udviklingen sørger for. Svøb dig ind i kompressionstøj med fokus på miljøet. Bæredygtighed er en bærende del af vores filosofi, og her er Primegreen lige sagen uden brug af ny plastik med 100 procent genanvendt polyester, der er med til at reducere emissioner og ressourceforbruget. Få glæde af den ypperste funktionalitet kombineret med mode! Utallige sponsorater af sportsstjerner samt mere end syv årtiers erfaring på den internationale sportsscene kommer dig til gavn. Her er kompressionstøj fra inderst til yderst til alle former for aktiviteter, så du kan optimere dine præstationer med nye resultater under konkurrencen og den efterfølgende restitution.