alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af tights

 
[263]
Pris
101 kr. - 700 kr.
101700
Kvinder Originals Sort 3-Stripes Plus Size tightsKvinder Originals Sort 3-Stripes Plus Size tights

3-Stripes Plus Size tights

Kvinder Originals

Fås i: plus size

Kvinder HIIT Sort AEROREADY Designed to Move Sport korte tightsKvinder HIIT Sort AEROREADY Designed to Move Sport korte tights

AEROREADY Designed to Move Sport korte tights

Kvinder HIIT

1 / 6
Side:af 6

Udsalg af tights med øget performance og stand out-stil

Dine tights skal kunne lidt af hvert, og derfor er ikke bare en beklædningsgenstand. De skal støtte, når presset bliver stort, bevæge sig ubesværet med din krop og udtrykke din personlige stil. adidas har dybe rødder inden for sportens verden, og vi ved, at sportsfolk stiller høje krav. Derfor får du specialdesignede tights, som er skræddersyede til præcist den sport, du mestrer. Leder du efter ekstra kompression eller støtte omkring din core? Måske vil du have figurfremhævende detaljer eller komfortabel lounge wear? Du finder det hele og meget mere i adidas’ udsalg af tights til kvinder, mænd og børn.

adidas’ outlet af tights sætter kroppen fri

Det vigtigste ved et par tights er, at de støtter din krops bevægelser og giver ekstra support, når du har brug for det. Lig ekstra kilometer i benene med vores formede løbetights. Vælg versioner med reflekterende detaljer, der yder ekstra synlighed om aftenen og de mørke dage. Vi har udviklet unikke teknologier som AEROREADY, der absorberer fugten og holder kroppen tør endnu længere. Alle vores tights fås i et væld af farver, grafik og længder, så du kan vælge dem, som passer perfekt til din sport og din krops unikke behov.

Bløde, åndbare tights og ægte creator vibes

Fra unge til gamle creators har vi skabt et stort udvalg af tights. Flere af dem fås i genanvendte materialer, fordi vi ikke bare vil hjælpe dig til øget performance, men også vil støtte en bæredygtig produktion. Så du ved, at når du shopper vores outlet af tights, så har vi ikke bare øje for din krop, men også den jord, som den bevæger sig på. Med det ikoniske Trefoil-logo og 3-Stripes langs benet vil du ose af dedikation til sporten. Fra lounge til bænkpres, du finder det hele i adidas’ udsalg af tights. Ready, set, GO!