alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badesandaler

 
[142]
1 / 3
Side:af 3

Badesandaler, flipflops, klipklappere – kært barn har mange navne

Enhver, der har gået på en dansk strand eller har været en tur i vandet, ved, at der er mange sten, og derfor er det rart ikke at gå barfodet. Det samme gælder også i udlandet, hvor vandet kan være så varmt, at man kan få vabler bare ved at gå i sandet. Det er derfor dejligt praktisk at have et par badesandaler eller bade flipflops med, da de godt kan tåle vand. Badesandaler eller badeflipflops er typisk lavet af plastisk. Du kan vælge at få et par badesandaler, som er åbne foran ved tæerne, eller du kan få dem som lukket, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få dem med små remme, der går ned imellem storetåren og den næste tå.

Badesandaler ikke kun til vand

Badesandaler eller klipklappere er ikke kun noget, der er praktisk til en tur på stranden. De er også gode til en tur til poolen eller i svømmehallen. Derudover er de også smarte om sommeren til en sommerkjole eller et par shorts. Ikke alene får du luftet dine fødder, men de får også sol, og du slipper for at gå rundt med varme sko og strømper, samtidig med at du ser smart og sommerlig ud.

Pas på dine badesandaler

Hvis du gerne vil passe på dine badesandaler, så de også kan holde til næste sæson, er det en god ide at sørge for, at de ikke står i solen. Lyset herfra vil ikke alene blege dem, det vil også få plastikken til at smelte, så de hurtigere når sidste udløbsdato. Efter en lang dag på stranden eller ved siden af poolen, skal du skylle dem i vand og derefter stille dem i skyggen, så de kan nå at køle af, til du skal bruge dem igen.