alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Streetwear

 
[76]
1 / 2
Side:af 2

Bliv en af gadens topmodeller i streetwear fra adidas

I streetwear fra adidas, vil du uden tvivl blive anset for at være med på beatet og en af dem der har helt styr på hvordan du gerne vil se ud og være klædt. Du vil sende et signal til omverdenen om, at du gerne vil se smart ud, men stadig være super behagelig klædt på. Du vil være definitionen på mikset af det sporty look og samtidig det casual men pæne look. Streetwear kan klæde dig på fra top til tå, uanset om du er mand, kvinde eller barn. Og det bedste er, at med de mange muligheder der er, også når der snakkes farver på vores streetwear, kan du frit kombinere dit outfit og måske justere og ændre det lidt fra gang til gang. Alt efter hvilke planer du har og hvad der skal ske.

Få styr på din træning og stå knivskarpt med streetwear

Hvis du har planer om at tage i fitness-centret, løbe en tur i byen eller naturen, eller hvis du måske skal i gang med udendørs træning, så findes det rette streetwear outfit hos adidas. Der er T-shirts i letvægtsstof, og med helt klassisk snit, som leder tankerne tilbage i tiden til dengang en fodboldtrøje ikke var andet end blot en flot trøje. Der er både streetwear som sidder helt tæt til kroppen, men også varianter der sidder mere løst og giver plads til en følelse af fri bevægelighed hele træningen igennem. Du kan også finde træningsbukser og træningstrøjer, de kan fint anvendes både til træningen, men også hvis du skal i noget behagligt afslapningstøj derhjemme. Og så kan der findes streetwear med reklamer for nogle af de store europæiske klubber på håndbold eller fodboldscenen, hvis man gerne enkelt og elegant, vil klæde sig som nogle af de store stjerner.