alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte sokker

 
[55]
Pris
69 kr. - 298 kr.
69298
1 / 2
Side:af 2

Sorte sokker: slut med ømme fødder i skoene

Vabler og hudafskrabninger. Det behøver ikke at gå så galt. Sorte sokker er sagen, når dine fødder skal beskyttes i skoene. Når sommeren er slut, starter sokkesæsonen. Det uundværlige tilbehør til fødder sikrer komfort, når du går, står eller løber. Et adidas-logo lader ingen tvivl om, hvilken sokkekvalitet, du har valgt. Nemlig den kvalitet, der klæder dig på til alle udfordringer på sportsbanen. Optimeret slidstyrke i vævningerne samt strækbarhed giver dig sorte sokker, der holder længe. Og som aldrig begrænser dig i tå- og fodbevægelser. Afsted på hårde underlag i dine løbesko. Sorte sokker med indbygget stødabsorbering giver den fornødne komfort. Bliv klar til dit næste maraton i strømper med kompression. Perfekt til langtursløb, hvor fødderne konstant udsættes for vibrationer. Nyd den komprimerende effekt, der tilmed forkorter restitutionstiden, så du hurtigere er klar til næste træning.

Sorte sokker der sikrer dine fødder et spændstigt afsæt

Farven sort er super praktisk. Snavs ses ikke tydeligt, så spurt afsted på trailrunning gennem mudder og smat. Den varme og klassiske farve for sig selv, eller sammen med andre toner? Du styrer selv, hvilken sort farvekombination, der matcher dit sportslook. Træd alle de watts du kan uden at få svedige fødder. AEROREADY sørger for fugtabsorbering, så dine fødder holder tørre hele cykelturen. Mærk den formsyede pasform med det samme og du vil ikke ønske dig noget andet. Velsiddende vævninger holder dine sorte sokker på plads under hele din performance. Så de ikke glider ned eller kravler op med forstyrrelser. Hop i træningsskoene, inden solens frembrud, så du er frisk til skole eller job. Refleksdetaljer gør dig synlig i trafikken for ekstra sikkerhed. Sorte sokker i genanvendt polyester. adidas viser miljøvejen og tager ansvar i kraft af bæredygtighed. Så du kan være aktiv med omtanke for mindre brug af nye resurser.