alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Lædersneakers

 
[741]

Klassiske materialer møder innovativt design i adidas lædersneakers

adidas sneakers er designede for maksimal komfort, støtte og stil. Vores udvalg af sneakers er hele tiden voksende. Træd ned i træningscenteret, ud på gaden eller på dansegulvet med selvtillid og stil. Vores lædersneakers er den perfekte kombination af klassiske materialer og sportens minimalisme. Med EVA stødabsorberende såle, kan du træde ud i verden, med en følelse af at gå på luft.

Lædersneakers med OrthoLite®-indersål til løb, dans og alt derimellem

Teknologi og stil smelter sammen i moderne sneakers, som giver dig kant. Vores lædersneakers til løb er skabt til forskelligt terræn, fra trail til de urbane flader. Fra de hurtigste sprints til den længste maraton. adidas fodboldsneakers giver dig gennemtænkt design og responsive såle, så du kan føle dig sikker på græsset, ligegyldigt om det er regn eller sol. Dans gennem livet i vores klassiske sneakers. Vores brede kollektioner sørger for, at du kan udtrykke din unikke stil fra top til tå. I samarbejde med designere, sportsstjerner og musikere giver vi dig alsidige lædersneakers, med forskellige silhuetter og farvesammensætninger. Fra den sporty silhuet til den topmoderne.

Fra den klassiske herresko til grafiske sneakers i børnehøjde

Vi laver lædersneakers til alle. Få vores klassiske silhuetter i fuld læder med kontrasterende adidas logo og de ikoniske 3-Stripes på siden. De stilrene look kan matches med jakkesættet, for en sporty kant til bryllupsreceptionen eller den runde fødselsdag. De bløde OrthoLite®-indersåle lader dig danse hele nattten, uden at dine fødder bliver trætte. Flere af vores børnesko har læderdetaljer i kombination med ydersåle i gummi og stærke velcrolukninger. I kombination, skaber det en sko som dit barn vil få glæde af længe. Store dele af vores kollektioner indeholder genanvendt plastic og plastaffald, samlet op ved verdens have. På den måde skaber vi sko, som hjælper med at sikre en mere bæredygtig fremtid.