alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Slip-on sko

 
[326]
1 / 7
Side:af 7

Slip-on sko: vupti – og fødderne glider i

Bussen kører, mødet starter eller skoleklokken ringer. De sidste spildminutter går ofte med at binde snørebånd. Slip-on sko er din redning på farten, hvor komfort er et nøgleord. De er lige til at tage på. Hiv fat i hælstroppen og mærk strækbarheden fra første bevægelse. Dine fødder planter sig solidt i skoene med et snuptag. Helt enkelt og ukompliceret sætter du dit fodtøj fast om fødderne i løbet af få sekunder. Elasticiteten hjælper dig perfekt på vej. Så materialerne kan give sig optimalt. Har du ekstra tid og problemer med at bukke dig snupper du blot et skohorn – for du slipper stadig for at binde skoene. Med tusind ting at gøre i løbet af dagen kommer du hurtigt ud af døren takket være slip-on sko lige ved hånden. Skridsikre såler holder dig fast på fundamentet, mens laceless overdele giver ekstra kontakt med bolden.

Slip-on sko – den nemme sko-vej du ikke kan undvære

En sok-lignende følelse og elastikker i fodindgangene. Slip-on sko er vejen frem for dig, der elsker komfort og fri bevægelighed. Nyd også sålernes teknologiske effekter til alle dine strabadser i hverdagen og til sport. EVA-mellemsåler med Boost-teknologier, der giver returenergi, og hjælper dig frem over stepperne. Tekstiloverdele i kanvas eller Primeknit bidrager med luftighed og automatisk fodpasform, der giver dig maksimal frihed til at vandre, løbe og være aktiv på alle måder. Snøreløs eller ej. Slip-on sko er de letteste sko at komme ind i og ud af. Børn vil elske fleksibiliteten og kan klare det hele på egen hånd. Når legeaftaler skal indhentes og trætheden melder sig i skolegården. Er det så fedt med slip-on sko, der bare glider på. Stabiliserende hælpartier og tåspidser er din ekstra sikkerhed på vandreture eller i hverdagens betonmylder med udfordringer for fødderne.