alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Røde jakker

 
[28]

Modstå vind og vejr i en af de røde jakker fra adidas

Det er ikke altid lige inspirerende at skulle ud og løbe eller spille fodbold i regnvejr eller hvis det blæser alt for meget. Men med en af de røde jakker fra adidas kan du trygt kaste dig ud i enhver udfordring, og frit bevæge dig rundt på banen og slippe for at være våd og kold. Der kan findes adskillige modeller af vores røde jakker, som beskytter mod vand og vind. Samtidig giver flere af dem god luftgennemstrømning, takket være det mesh-for de er produceret i, hvilket betyder du kan holde dig tør hele træningen igennem. Du kan også finde modeller, der er lavet med det fugtabsorberende AEROREADY-letvægtsstof. Dermed slipper du for at humøret og kampgejsten bliver påvirket af vejret, og du kan med en rød jakke frit bevæge dig rundt og drible og score. Nogle af modellerne har hætte, til når dette er at foretrække, mens der også kan findes modeller med lommer, så man kan have nøglerne eller et par handsker i lommen undervejs i træningen.

Klæd hele familien på i en rød jakke

Der findes en række varianter af vores røde jakker, og de findes i både børnestørrelser samt til mænd og kvinder. Er du fan af et bestemt hold i fodbold, er der nogle modeller med et mindre logo fra nogle af Europas mest kendte og berømte klubber og landshold. Så kan du klæde dig i en rød jakke, og føle dig som en af stjernerne. Der er også røde jakker som er rigtig fine og praktiske til hverdagsbrug, da de er produceret i fin kvalitet og med flotte farver kan sættes sammen med et par pæne jeans eller shorts. Så kan du ikke blot fremstå elegant, du vil samtidig i en rød jakke have god bevægelsesfrihed og stadig føle dig komfortabel og godt tilpas.