alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

træningstrøjer til mænd

 
[199]
1 / 5
Side:af 5

Træn med stil i træningstrøjer fra adidas

Når det danske vejr er utilregneligt, skal overtøjet helst være i orden. Uanset hvilken sportsgren du dyrker, har adidas det overtøj, du leder efter. Gå på opdagelse i vores store sortiment af klassiske sportsjakker, lækre fleecetrøjer og praktiske træningstrøjer til mænd. Alle vores træningstrøjer er lavet af lækre og holdbare materialer, der klæder dig på til netop det, du skal. Vores udvalg er både tilpasset dig, der dyrker storbyens aktiviteter, og dig, der giver den gas på din mountainbike på skovstierne.

Lad overtøjet være din vigtigste medspiller

Uanset om du dyrker ekstremsport eller langdistanceløb eller bare vil være forberedt på hverdagens udfordringer, er det helt rigtige overtøj vigtigt, hvis du skal yde dit bedste. Derfor er alt adidas’ overtøj til mænd designet med fokus på både komfort, præstation og æstetik. Vores sportsjakker, hættetrøjer og ultrabløde fleecetrøjer er stilsikre bud på overtøj, der både fungerer som det perfekte overtøj i hverdagen, men samtidig kan bruges, når du træner.

Overtøjet til mænd, der træner i enhver slags terræn

Naturen kan være den perfekte træningsbane, hvis du både vil have frisk luft og samtidig dyrke din yndlingsaktivitet. Vores land er et varieret landskab af kyststrækninger, skovområder og storbyer mded mange muligheder for at træne i naturen. Men med kolde vintre og uforudsigelse somre er det samtidig vigtigt, at du er klædt ordentlig på både indvendigt og udvendigt. adidas har alt slags overtøj, som er skabt til den vejrtype, du træner i. Uanset om du træner i solskin eller på en iskold vinterdag, har vi den rigtige træningstrøje til dig.