alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

træningsbukser til mænd

 
[95]
1 / 2
Side:af 2

Joggingbukser til mænd: når der skal fart i dine ben

Kom på bølgelængde med dine venner og veninder i et par joggingbukser til mænd. Der er dømt energi og afslapning i en perfekt balance. Iklædt et par løse sportsbukser, der er lige fede til både hverdag og sport. adidas joggingbukser til mænd sætter standarden inden for casual mode sammen med et par sneakers efter frit valg. Top looket med en T-shirt og hættetrøje og du er klar til at give den gas på ungdommelig manér. Spark bold i fritiden, løb en tur og få renset tankerne, slæng dig i biografsæderne til en god film, eller løft jern i fitnesscenteret. Joggingbukser til mænd får legebarnet frem i dig. De komfortable materialer tænder motivationen og vildskaben i dig, så du kan gå til stålet med tabte kalorier. Glem alt om gennemblødte bukser. AEROREADY sørger for svedtransportering, så dine ben holdes tørre under aktion.

Træningsbukser til mænd tænder for sportsmotivationen

Vi bekymrer os for både dig og naturen. Det kan mærkes og føles på joggingbukser til mænd. Genanvendte materialer sætter fokus på reducering af resurser og emissioner. Mens vores arbejde i Better Cotton-initiativet sørger for forbedret global bomuldsdyrkning. Vælg dine personlige favoritter blandt joggingbukser til mænd. Farvepaletten fra adicolor pryder dit look med dine yndlingsnuancer. Er du til retro, så vælg et design fra Orginals-linjen med 3-Stripes langs benene og Trefoil på fronten. De mere tætsiddende Condivo-modeller kan du heller ikke undvære med deres slanke fodboldunderben – optimalt til tricks og tekniske driblinger. Juventus, Real Madrid, Manchester United eller et helt fjerde yndlingshold? Joggingbukser til mænd med fan-attitude og logo opfylder dine drømme. Elastiske taljer sørger for perfekt pasform, mens dybe lommer holder styr på smartphone, træningsgadgets og hverdagsting. Der er dømt cool streetwear med fri bevægelighed til alle dine sports- og hverdagsaktiviteter.