alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterjakker til mænd

 
[117]
1 / 3
Side:af 3

Vinterjakker til mænd: kom helskindet gennem vinteren

Sne på boldbanen, is på søen eller frost på greenen. Du skal selvfølgelig holde formen ved lige i alt slags vejr. Også om vinteren, hvor minusgrader og hvide krystaller fra oven er en del af hverdagen. Vinterjakker til mænd giver den beskyttelse, du lige stod og manglede sidst du blev fanget i kulden til træning. Book roligt en skiferie og hold løbeklubben aktiv om vinteren, for vinterjakker til mænd sætter standarden for modstand i elementerne. Vandafvisende DWR-belægninger sætter en stopper for regnen, så du kan forblive tør på overkroppen, når du er aktiv om vinteren. Tårnhøjt vandsøjletryk og åndbarhedsfaktor giver en ekstra stor tryghed i det fri. Vinterjakker til mænd fremstår som en mur mod kulde og vand, så du ufortrødent kan kæmpe videre med din yndlingssport. Den står på friluftsliv hele vinteren, nu hvor adidas leverer beskyttelsen.

Vinterjakker til herrer sætter standarden for varmeisolering

Er du en frossenpind om vinteren? Vinterjakker til mænd ændrer på det. Træk i en af de bløde dunjakker med Conextbaffles-dunkamre. Kamrene er vævet ind i stoffet på innovativ vis, for at optimere den vand- og vindafvisende effekt. Lækkert andedun står imod kulden, så den forbliver på ydersiden af nylonmaterialerne og ikke trænger igennem. Selvfølgelig i genanvendte materialer, som stiller skarpt på miljøet, og reducerer emissioner. Vinterspecifikke detaljer er der helt styr på. Høj vindbeskyttelseskrave, vandtæt lynlås og elastikker om ærmer og talje lukker af for kulden. Vinterjakker med hætte giver ekstra beskyttelse til ørerne. Står den på vinterekspeditioner kan du varme hovedet med en af de bløde pelskraver. adidas overtrumfer kong vinter med styrke og overlegenhed. Løse pasformer giver skuldre og arme plads til at du kan være aktiv. Har du brug for ekstra støtte til sport med høj intensitet vælger du blot en vinterjakke med stretch.