alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Bukser · Camo

 
[5]
Mænd Originals Flerfarvet Jeremy Scott træningsbukserMænd Originals Flerfarvet Jeremy Scott træningsbukser

Jeremy Scott træningsbukser

Mænd Originals

Mænd Fodbold Hvid Tiro 19 træningsbukserMænd Fodbold Hvid Tiro 19 træningsbukser

Tiro 19 træningsbukser

Mænd Fodbold

Gør dig klar til kamp i adidas camouflage bukser til mænd

Stræk, squat og løb uden besvær! adidas camouflage bukser til mænd er skabt til bevægelse. Det fede camo-mønster pryder træningsbukser, leggings, shorts og trekvart-bukser. Dette tidløse mønster udstråler power, styrke og ultimativ ydeevne. Vores variationer kommer både i en afdæmpet grøn, grå og sort farvepallette, men fås også i kraftige farver som pink, lilla og orange. Det hurtigtørrende, åndbare materiale er designet til bevægelse og holder dig tør hele dagen.

Originale camouflage bukser til mænd, direkte fra adidas' egne arkiver

Vores afslappede bukser er et ikon inden for sportsverdenen. Det løse fit med klassiske 3-Stripes er et must have i træningsgarderoben. Det løse fit og de formtilpassede ben sidder komfortabelt omkring benene og giver fri bevægelighed i alle situationer. Disse camouflage bukser til mænd er lavet i lækre materialer, som ikke bare er gode for dig, men også for miljøet. Vi er medlem af Better Cotton Initiative, så vi sammen skaber bedre forhold for producenter og mindsker vores klimaaftryk.

Tag din løbetur til næste niveau

Vil du slå din rekord på næste løbetur? Skal du til fodbold og vil du have de perfekte bukser til både opvarmning og pauser? Måske vil du prøve kræfter med yogaens mange positurer? Det hele kan gøres med vores brede kollektioner af camouflage bukser. Vælg, om du har brug for tætsiddende kompressions-tights eller løse track-pants. Sæt dem sammen med en matchende overdel eller din foretrukne træningstrøje. Sæt prikken over i'et med dine favorit sneakers og du er klar til at tage verden med storm. Vælg det stof som passer bedst til dit bevægelsesniveau og din sportsgren. Du får camouflage bukser i fleece, bomuld og polyester. Vores træningsbukser har velplacerede mesh-paneler for optimal åndbarhed og bevægelighed. Hvis du skal træne i varmen, giver vores trekvart-bukser ekstra vind på benene.