alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Herrebælter

 
[2]
Pris
169 kr. - 269 kr.
169269

Herrebælter holder dine sportsbukser på plads

Du er i gang med træning og hiver dine bukser op gang på gang. Det er en ren refleks, som i længden bliver ret generende. Det kræver heldigvis ikke mere end et herrebælte, for at få bugt med problemet. Til sport og fritid skal dine bukser sidde komfortabelt. Hos adidas finder du masser af sportsbukser, som er designet med behagelig elastik om livet. Men du finder også en masse lækre bukser med bæltestropper. Det er ekstra detaljer, som kalder på herrebælter. Du vil nyde fleksibiliteten ved selv at kunne indstille pasformen perfekt. Har du tabt dig lidt eller taget lidt på, kan du stadige bruge dine træningsbukser. Bæltet hjælper dig på perfekt vis med at få styr på pasformen. Et par golfbukser uden bælte er som tennis uden en ketsjer. Herrebælter til golf er en ægte klassiker, så det semiformelle og velsiddende look kan opretholdes.

Bælter til herrer er ekstra finish og funktionalitet til dit look

Hvilken type bælte søger du? De flettede designs er altid en frisk sommerklassiker med et genkendeligt retrotvist. Materialesammensætningen sørger for ekstra stretch, så du har bevægelsesfrihed ved alle hoftebevægelser. En endnu mere sporty variant finder du blandt kanvasbælter, der er så praktiske, at de kan vendes. Smart når du vil matche eller skabe kontrast med din livrem. Polyesterrem med tilhørende metalspænde er ægte streetwear-stil, som sender dig ud på sportsbanen med den rette attitude. Du kan også gå hele vejen med herrebælter i læder, som er kendetegnet ved et maskulint udtryk. Herrebælter i forskellige farver og materialer giver dig noget at vælge imellem. Et spænde med adidas-logoet holder fanen højt, så du aldrig er i tvivl om bæltets ophav. Har du brug for mere, end blot et bælte. Så er herrebælter med lomme og plads til flasker lige sagen.