alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Langærmede T-shirts

 
[102]
1 / 3
Side:af 3

Vores langærmede T-shirts bakker op om dit aktivitetsniveau

Tilfør din træning et ekstra løft med en langærmet T-shirt. Better Cotton-initiativet giver dig blød bomuld, der støtter op om producenters vilkår og harmonerer med bæredygtige principper. Samme grønne visioner gælder for brugen af genanvendt polyester. Målet er at reducere emissioner, så du kan forny garderoben med hjertet på det rette sted. Træd ind i en verden af de nyeste teknologier inden for produktionen af tøj. Lad AEROREADY absorbere fugt fra huden, mens du fokuserer på at holde pulsen oppe. Hold dig ikke tilbage, når det for alvor gælder. Svedtransporterende stof holder dig tør på aktive dage.

Oplev en vindende kombination med en langærmet T-shirt

Kombiner nyeste trends med en sublim følelse af velvære. Et sporty look behøver langt fra modsætte sig et moderne. Oplev nye mængder af komfort tilsat snit, der omfavner og løfter. Alt det med langærmede T-shirts fra adidas. Lad vores 3-Stripes tale for sig selv, mens du nyder følelsen af støtte fra kompressionspasformen. Udtryk din person med et exceptionelt farvevalg, og giv dig hen til den ultimative bevægelsesfrihed leveret af kinetisk omsluttende konstruktioner. Fra gaden til træningen til hjemmet. Bluser med lange ærmer, der bakker dig op uanset hvad du har på programmet.

Det funktionelle i fokus med en langærmet T-shirt fra adidas

Ingen grund til træning inden døre, når solen står højt på himlen. Træk i en adidas langærmet T-shirt med UV-beskyttelse, og glæd dig over udfoldelser i det fri. På blæsende dage er en langærmet T-shirt med vindafvisende stof din pålidelige makker. Skru op for intensiteten i din træning uden at skulle bekymre dig om gener fra lugt. Polygiene er teknologien, der giver dig en frisk følelse selv på lange distancer i fuld spurt. Vi har din ryg, så du kan koncentrere dig om det, der betyder noget for dig. Livet er for kort til at gå på kompromis.