alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Langærmede

 
[752]
Pris
107 kr. - 8.400 kr.
1078400
Kvinder Originals Hvid Disney Bambi Graphic trøjeKvinder Originals Hvid Disney Bambi Graphic trøje

Disney Bambi Graphic trøje

Kvinder Originals

Med langærmede fra adidas er du godt klædt på til alle aktiviteter

Med gode langærmede trøjer fra adidas, er du solidt klædt på. Hvad enten du er på udkig efter en udgave der kan holde dig varm og tør under træning eller ved længerevarende udendørs aktiviteter, eller blot er på udkig efter en flot model, er der den rette variant her til dig. Der er flere udgaver til mænd, kvinder og børn, samt nogle unisex udgaver. Det er blandt andet muligt at finde en langærmet tætsiddende trøje, der indeholder det isolerende og fugtafledende COLD.RDY stof. Det forekommer nemlig i flere af modellerne, og sikrer en fastlåst pasform hele vejen igennem uanset hvor hårdt du træner. Produceret i luftbestandigt stof er du garanteret en frisk og god følelse uanset hvad du er i gang med. Til kvinder er det også muligt at finde en langærmet med mesh i de områder, hvor man får det varmest undervejs i selve træningen. Så det er bare at komme i gang med at løbe, hoppe, løfte og så videre, med en adidas langærmet er der styr på påklædningen.

Du kan sikre en pæn og unik udstråling i en adidas langærmet 

Hvis du er på udkig efter en langærmet til hverdagsbrug, kan du sagtens finde den rette hos adidas. Der er modeller med logo og grafik på ærmer eller brystet, som giver et sporty look og sender et signal til omverdenen om, at du har styr på det og er frisk på det meste, der skulle komme din vej. Uanset hvilken adidas langærmet du vælger, vil du stort set have frit valg når du skal sammensætte resten af dit outfit, da de fleste modeller findes i en række farver som kan passes til stort set alle slags shorts eller bukser. Med en langærmet fra adidas er du desuden garanteret en trøje som sidder godt på overkroppen, og samtidig er blød og behagelig at have på.