alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gummisko og gummistøvler til damer

 
[124]
1 / 3
Side:af 3

Gummisko og gummistøvler til damer til de våde og udfordrende underlag

Våde dage er der rigeligt af i Danmark. Men du skal ikke lade dem slå dig ud. Du kan i stedet møde dem med oprejst pande og tørre fødder! Gummisko og gummistøvler til damer gør det nemlig muligt direkte at forcere våde elementer. Du behøver derfor ikke længere at hoppe febrilsk rundt mellem vandpytter og huller i vejene. Som en anden damptromle kan du spadsere hen over de våde forhindringer med uformindsket styrke. Gummisko og gummistøvler til damer er naturligvis vandtætte. Bl.a. takket være GORE-TEX®, som både bidrager med vandtæt og åndbar ydeevne. Derfor vil vand pible af overfladerne samtidig med, at dine fødder undgår at fugte til. De særlige mesh-paneler skaber nemlig luftcirkulation, så dine fødder føler sig tilpasse i våde miljøer. Våde overflader kan også være lig med smattede og glatte overflader. Men Continental™-gummisåler sikrer et formidabelt greb i de forskellige terræner.

Hold dig tør og stå fast!

Der er selvfølgelig en specifik grund til, at udvalget hedder gummisko og gummistøvler til damer. Gummi er nemlig det perfekte materiale i regnvejr. Det er både fleksibelt og lader vandet glide af overfladerne. Støvler fra adidas er det perfekte valg til de rigtig våde dage, når vandpytterne er dybe og det høje græs er vådt. Støvlerne beskytter nemlig mere end blot anklerne, så du slipper for våde underben. Sko er derimod kendetegnet ved korte skafter, som uden problemer klarer en gennemsnitlig våd regnvejrsdag, som der er mange af i Danmark. Gummisko og gummistøvler til damer forsyner dig med vandtæt fodtøj på alle måder. Vandtæthed og skridsikkerhed kan du glæde dig over på alt fra golfbanen til sejlskibet, eller når du løber og vandrer. Fleksibiliteten er som altid til stede, så du kan få glæde af komforten til både sport og fritid. Så nyd godt af de tekniske designs med alt det modemæssige på plads.