alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Badesko til damer

 
[60]
1 / 2
Side:af 2

Badesko til damer: sommer, sol og vand venter

Yes - det er ferietid, strandtid, sommertid eller blot fritid. Badesko til damer er skoene, du med glæde trækker i, når fødderne skal luftes. Sporty stilarter kombineret med feminine konturer sender dig afsted med fodkomfort hele vejen rundt. Fra hælen over mellemfoden til tæerne. Funktionelle såler og fodsenge tilpasser sig dine fødder. Bløde skummaterialer er skabt til at tilpasse sig dine fødders individuelle former. Samtidig med, at fordybninger i sålerne lader fødderne slappe af. Ergonomiske former gør det komfortabelt at gå i badesko til damer dagen lang. Stødabsorberende kapsler tager imod trykkene fra underlaget, så det bliver behageligt at gå på alt fra asfalt til bumpende strandsand. Badesko til damer er massevis af klipklapper, som er uundværlige på svømmehallens kolde klinker, eller på det varme strandsand. Og de er toppraktiske at have med på spaophold eller rejser.

Badesko til kvinder, som skal i bølgen blå

Klipklapper med 3-Stripes, som bærende logo. Striber er med i alle henseender. Også når du vælger et par lande-klipklapper med overdele i nationalfarver. Det spanske, franske eller amerikanske flag. Alle designet med forskellige former for striber, der holder fanen højt for adidas genkendelighed. Badesko til damer er naturligvis mere end praktiske, populære og komfortable klipklapper. De endnu mere luftige designs med tå-split er nemlig også suveræne til vandsportsaktiviteter. Skal du ud i vand, hvor trykket er større, trækker du blot i badesko til damer med hæl-rem. En sikker og fast pasform gør det nemt og bekvemt at gå ud i vandet og træde på sten uden problemer. De hurtigtørrende materialer samt en åndbar følelse er også meget praktisk, når du har forceret vandløb og fugtige omgivelser. Plateau-såler, velcroluk eller massageknopper. Det er blot nogle af de detaljer, som moderigtige og funktionelle badesko til damer er forsynet med.