alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

adidas Stan Smith udsalg til kvinder

 
[2]
kollektion
Størrelsesudvalg
Pris
109 kr. - 210 kr.
109210
Originals Hvid Stan Smith T-shirtOriginals Hvid Stan Smith T-shirt

Stan Smith T-shirt

Originals

Originals Sort Stan Baseball kasketOriginals Sort Stan Baseball kasket

Stan Baseball kasket

Originals

Et ikonisk look med udsalg af adidas Stan Smith til kvinder

Hvorfor nøjes, når man kan handle klassikere på tilbud. Stik fødderne i ikoniske sko, som vækker fortiden til live og værner om traditionerne. Udsalget af adidas Stan Smith til kvinder giver dig looket, der blev født på tennisbanen i 70’erne. 50 år senere er udtrykket fortsat det samme, men som årene er gået har Stan Smith-skoene ganske vist fundet vej fra tennisbanen til catwalken, hiphop-miljøet og gadebilledet. Et minimalistisk udtryk og rene linjer går godt i spænd med alle nicher og outfits. Derfor er Stan Smith også blevet go-to skoen for alle med hang til retro, mode og alsidighed. Falder du i den kategori, er du havnet det helt rette sted.

Dyrk de grønne principper med vores outlet med Stan Smith til kvinder

Bare rolig. Det klassiske look er der ikke pillet ved trods tilbud og rabatter. Faktisk får du mere. Outlettet med Stan Smith til kvinder er nemlig tilsat adidas’ bæredygtige teknologier og principper. Primegreen er sko, der er fremstillet af højtydende genanvendte materialer. Farvel til brug af ny polyester, og goddag til de grønne principper. Nogle ting er for gode til at lade forgå. Andre ting er det i orden at ændre på. Især hvis ændringen betyder en mere grøn og bæredygtig verden. Du skulle jo helst kunne nyde din sport og hverdag med gode fornemmelser.

Alsidigt fodtøj, som går hånd i hånd med sport og hverdag

Indtag tennisbanen med karakter. Kast dig over en triumferende serv og så en baghånd. Tag bagefter afsked med de sportslige udfoldelser, og find vej til byens gader. Stor variation i dine aktiviteter betyder ikke, at du nødvendigvis behøver skifte fodtøj undervejs. Udsalget af adidas Stan Smith til kvinder er alsidigt fodtøj, som følger dig alle vegne. Klassiske farver og læderlook harmonerer med alt fra tennisskørt til jeans og sommerkjole. Vær ikke bange for at lege med udtrykket – sportsstjerner, trendsættere og hiphoppere har allerede gjort det i årtier.