alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Sort · Hættetrøjer

 
[117]
Pris
139 kr. - 2.999 kr.
1392999
1 / 3
Side:af 3

Sorte hættetrøjer til damer: Når streetwear-stilen skal være helt på plads

Vil du også nævne sorte hættetrøjer til damer som den sportsbeklædning, du bare ikke kan leve foruden? Det er den helt essentielle overdel, der bare er fast basis. Der er masser af dage, hvor looket bare skal være street. Sorte hættetrøjer har den egenskab, at de går super godt til både sport og hverdag. Bløde isoli-bagsider er lige anvendelige og komfortable, hvad enten du ligger på sofaen med en serie på laptoppen, eller om du spunser afsted for at opnå nye sportsmål. Til det sidste kan du med fordel vælge et design med AEROREADY, som er teknologien, der holder dig tør under sport. Helt uundværlig, når pulsen kommer op, og du vil undgå at svede inde. Sort er den perfekte bundfarve, som styrer din udstråling med en klassisk appeal. Er kulsort for dunkel til dig, vælger du blot en model med kontrastfarver.

Sorte hættetrøjer til kvinder – intet kan slå dem

En sweatshirt med hætte. Du kender det klassiske look på en hoodie. Hos adidas er variationen stor, så du altid finder sorte hættetrøjer til damer med et ekstra tvist. En cropped model med kig til maven er altid in. Træk i et design med komprimerende pasform til de hårde boksetimer eller løbeture, hvor vibrationerne skal minimeres. Dvæl ved stilheden om søndagen i en boyfriend-variant i oversized style, der er ren hygge. Hurtig ud af din sorte hættetrøje eller okay med lidt mere tid? Sorte hættetrøjer til damer med lynlås på midten får dig lynhurtig ud af trøjen, mens designs uden er garanti for bløde kængurulommer på fronten. Træk hætten over hovedet og gå ind i dig selv. Ingen forstyrrelser udefra. Nyd oven i det en bæredygtig miljøbevidsthed fra adidas med genanvendte materialer fra inderst til yderst.