alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Udsalg af sneakers til kvinder

 
[464]
Pris
211 kr. - 1.380 kr.
2111380
1 / 10
Side:af 10

Udtryk din person med adidas’ udsalg af sneakers til kvinder

Lad din karakter og unikke person skinne igennem i valget af sneakers. Elegante linjer og trendy pink fremhæver dine feminine sider. Oldschool-stil og vintagesko vidner om din hang til retro og tidligere tiders ikoner. 3-Stripes-løbesko gør det umuligt at være i tvivl; du er passioneret om din sport. Fortæl din historie med adidas udsalg af sneakers til kvinder. Vores tilbud og rabatter får os ikke til at spare på udtryk og teknologier. Tværtimod. Glæd dig over at træde i en trendy sneaker, som svarer aktivt igen. Boost er den spændstige mellemsål, der aktivt returnerer energi, mens du er i fuld gang med at bruge den. Tilsæt dine aktive udfoldelser fornyet styrke og trækkræft. En sål af Continental™-gummi giver dig et effektfuldt afsæt, så du kommer godt fra start og sikkert i mål. Bevar de friske fornemmelser, når du skruer op for tempoet. En indersål af OrthoLite® reducerer bakterier og lugtgener. Hvilken teknologi vægter du i valget af sneaker? Ofte behøver du slet ikke at vælge. adidas’ teknologier arbejder sammen på kryds og tværs i udsalget af sneakers til kvinder.    

Din sport og hverdag bakkes op med det store sneakers outlet til kvinder

En triumferende serv på tennisbanen, der sikrer dig den endelige sejr. Videre til hverdagen og byens livlige gader. Det ikoniske fodtøj inspireret af 70’ernes tenniskultur følger dig hele vejen og harmonerer med både tennisskørt og hverdagens jeans. Nu er der ingen grund til at skifte fodtøj undervejs, når du finder fra dagens aktive session og videre til hverdagen. Når det så er tid til en hastig spurt ad parkens stier, hjælper adidas’ lette løbesko dig på vej. Hold dig ikke tilbage. Lad blot sveden pible iført et par trendsættende sneakers, som favner 90’ernes ånd. Eller hvad med en basketinspireret sneaker, som giver kant til både driblinger og outfit? adidas’ sneakers outlet til kvinder består af skarpe modeller til alle sportsgrene.