alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vintersko og vinterstøvler til damer

 
[44]

Vintersko og vinterstøvler til damer er dit fodværn i kulden

Højhælede sko hele året rundt er ikke lige sagen. Det er også tid til at komme ned på jorden med komfort. Vintersko og vinterstøvler til damer er det praktiske fodtøj til alle dine vinteraktiviteter og hverdagsting. adidas renommé inden for vintersport på eliteniveau er højt skattet og derfor kan minusgrader, sjap og sne ikke slå os ud. Vi har redskaberne til at pakke dine fødder beskyttet og moderigtig ind. De høje vinterstøvler er dem, du tager på til kælketure med børnene, eller når det rigtig fryser, regner eller sner. Høje skafter giver dig ekstra beskyttelse op omkring benene, så du ikke skal frygte at blive våd, når du forcerer græs, skovbunde og snelag. Det er den slags støvler, du altid savner, når vinteren viser tænder. Og nu kan du vælge præcis de skridsikre designs, som får dig på rette spor i årets koldeste sæson. Der er dømt beskyttelse, mode og funktion i ét og samme look!

Med adidas er dine fødder i helt trygge hænder

Vinteren i Danmark varierer. Når den ikke lige viser sig fra sin slemmeste side har du brug for vintersko. Det er fodtøj uden de høje skafter, men som stadig er fyldt med innovative teknologi. Gåture med hunden, shopping-ture og alle mulige andre hverdagsaktiviteter eller direkte vintersport? Vintersko og vinterstøvler til damer klarer det hele! Vandtæt GORE-TEX®, skridsikre Continental™-ydersåler, Boost-effekt med energiafladning ved hvert et skridt og mange andre tekniske detaljer gør vinteren til en leg. Læg dertil spændstige og formstøbte såler samt vindisolering – og du er klar parat til nye oplevelser. Vintersko og vinterstøvler til damer er et rent overflødighedshorn i alle de rette størrelser farver og konturer. Så tag vennerne eller familien med ud på vintereventyr til vandring, trail-løb, trekking eller hyggelig sightseeing på storbyens brostensgader! adidas vinterstøvler og vintersko til damer giver dine fødder det bedste afsæt i vintervejr, så du kan få rørt kroppen.