alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kompressionsshorts til dame

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Få god støtte til træningen med kompressionsshorts til kvinder

Med en tætsiddende pasform er disse kompressionsshorts til kvinder et absolut must, hvis du skal ud og løbe eller træne fitness. Med en elastisk talje kan de også sagtens bruges under en kjole på en sommerdag, så du frit kan give den gas på dansegulvet natten lang. Disse kompressionsshorts til kvinder er fremstillet med superstrækbart stof, så de hele tiden følger kroppen og dens bevægelser. Du vil altså altid have en god følelse og føle dig veltilpas. De findes i en lang række farver, og det er muligt at finde det rette par med enten høj eller normal talje alt efter hvad man har det bedst med. Der er kompressionsshorts til kvinder i forskellige størrelser og længder, både de helt korte volleyball varianter, de korte modeller der stopper før knæet, og så de længere, der går ned over knæene.

Behagelige kompressionsshorts til damer gør dig klar til intens træning

Nogle af de kompressionsshorts til damer, som kan findes hos adidas, er fremstillet med det fugtabsorberende AEROREADY, så uanset hvor hårdt du træner og hvor meget du sveder, vil du føle dig frisk og tør, da sved og fugt føres væk fra huden. Den lette støtte, der er i disse kompressionsshorts til damer, hjælper dine muskler i lårene igennem de hårde, intense og dynamiske bevægelser og øvelser. Du føler dig tilpas og kroppen har det rart og behageligt, så det er bare med at fokusere på din træning eller dit spil, og du kan nyde at udfolde dig fysisk. De forskellige kompressionsshorts til damer kan både bæres alene eller som et inderlag hvis dette er at foretrække i forbindelse med din træning, uanset om det er alene eller på et hold. Nogle af varianterne er fremstillet med genanvendt polyester for at spare ressourcer og reducere emissioner.