alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af sandaler og klipklapper til kvinder

 
[61]
1 / 2
Side:af 2

Udsalg af sandaler og klipklappere til kvinder i masser af farverige designs

I vores udsalg af sandaler og klipklappere til kvinder finder du masser af friske og farverige designs, der er perfekte til sommerens smarte fødder. De er typisk fremstillet med fodseng i Cloudfoam, så du stiger ud af vandet og får noget blødt og behageligt på fødderne. De friske farver suppleres i de fleste tilfælde med adidas genkendelige 3-Stripes tydeligt placeret på sandalen. Alle sandalerne her er enkle – både at tage på og få af igen. Det er særligt vigtigt, når man måske ikke har noget at støtte sig op af eller har et skohorn med.

Sommertilbehør i vores outlet med sandaler og klipklappere til kvinder

I vores outlet med sandaler og klipklappere til kvinder fra adidas behøver det ikke være så dyrt at få garderoben klar til en ny sommersæson med den stil og kvalitet, som du forventer af adidas. Sandaler og klipklappere giver fødderne en blød, behagelig og samtidigt sikker støtte på sand, stier eller ved poolen eller bassinet. Med udsalget af sandaler og klipklappere til kvinder er der ingen grund til at bekymre sig om for eksempel at brænde fødderne i det varme sand, ligesom de på fast underlag kan være med til at sikre, at du faktisk står bedre fast.

Et match til det meste. Udsalget gør det blot ekstra attraktivt

Næsten uanset hvordan dit svømmetøj eller strandoutfit ellers ser ud, så indeholder vores udsalg af sandaler og klipklappere til kvinder noget, som kan matches med det meste. Farvesammensætninger eller kontrast, det er du helt selv herr…eller dronning over, når du skal vælge prikken over i’et. Uanset smag er her nok lidt for de fleste, som kan passe ind i skoskabet. Samtidig vil dine fødder takke dig for sandalernes behagelige blødhed, som samtidig sikrer, at du lige står lidt bedre fast, end du ellers ville have gjort. Ellers findes der nok råd for det her i vores ret omfattende outlet her i webshoppen.