alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningstanktoppe og Performance-veste til kvinder

 
[12]

Træningstanktoppe og Performance-veste til kvinder: komplet frihed til udfoldelse

En bred og omfattende vifte med noget for enhver smag. Hos adidas dækker vi det hele. Ikke mindst takket være underlinjer med unikke specialer. Du kan opnå det umulige med Performance-mærket, som driver dig frem til træningsoptimering. Træningstanktoppe og Performance-veste til kvinder er dit ærmeløse valg, som sætter din overkrop fri. Intet kan holde din træning tilbage – ej heller ustadigt vejr. COLD.RDY er sat i verden til at holde dig varm og tør. Teknologien gør det muligt at bære vest længere end normalt, så du kan imødegå elementerne med fuld beskyttelse. Træningstanktoppe og Performance-veste til kvinder er proppet med dejlig varm dunfyld. Det bliver ikke blødere og lunere end i en model med vindisolering. Du kan tilmed trodse lette regnbyger og fugtige omgivelser takket være HyperDRY™-dun med vandafvisende effekt. De forskellige designs indbyder til både sport og fritid. Der er fuld Performance-opbakning, så du med åndbarhed på overkroppen kan tage din træningsindsats til næste trin.

Træningstanktoppe og Performance-veste til kvinder øger garderobealsidigheden

Detaljer på stribe skaber ekstra komfort under sport. Vandtæt lynlås, justerbare mavebælter, stormkrave og fleece på indersiden. Indstil din vest til perfektion, og mærk blødheden direkte mod huden. Elastan er den ekstra ingrediens, som giver dig frit sving til det perfekte golfslag. Eller stig til hest, og styr tøjlerne med fri armbevægelse. Træningstanktoppe og Performance veste til kvinder indfrier dine behov med streetstil, sportsstil og avantgarde faconer i samarbejde med vores topdesignere – også hvis du er miljøbevidst. Bæredygtighed er en del af vores DNA nu og i fremtiden. Træk i genanvendte materialer, og vis flaget for reducering af ressourceforbruget og emissioner. Her med Performance-linjen er vi gået ekstra all in på de dynamiske looks, der med letvægtsmaterialer og innovative RDY-teknologier sikrer dig det bedste udgangspunkt til træning og i hverdagen. Lad ikke vejret diktere din træning.