alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Træningstights til damer

 
[319]
Pris
119 kr. - 1.299 kr.
1191299
Kvinder Tennis Sort Club Short Tennis tightsKvinder Tennis Sort Club Short Tennis tights

Club Short Tennis tights

Kvinder Tennis

1 / 7
Side:af 7

Træningstights til damer: du vil ikke træne i andet

Er du også bidt af træningsmoden gennem de seneste mange år? Så er du ikke alene, for træningstights er buksevalg nummer et, når kroppen skal presses til holdtræning eller solo. Fra første skridt vil din krop agere klar, parat, start i et par af de tætsiddende bukser. Kernen er pasformen, der kysser huden, så du nærmest ikke kan mærke, du har bukserne på. Desuden komforten selvfølgelig – som følger dig fra start til slut. Tætsiddende pasform er en af mange fordele, du kan nyde. Teknologien er skabt til at følge kroppens bevægelser helt præcist under sport. Ved at fjerne unødvendig friktion mellem hud og tekstiler kan du skabe fuldt fokus på at levere til både træning og i konkurrencer. Træningstights til damer sikrer dig den ypperste kompressionspasform, som yder maksimal støtte. Vibrationer reduceres, så dine ben holder endnu længere til træning.

Træningstights til kvinder er ben-komfort uden sidestykke

Sved er ingen udfordring, når du er aktiv i træningstights til damer. Åndbar AEROREADY holder benene tørre i alle hastigheder, så du kan fokusere på at performe. Du vil tage konkurrenterne indenom i de ventilerende bukser med Primeknit. Og elastiske taljer, der holder bukserne på plads, så de hverken glider ned eller kravler op. Genanvendelighed får du med som en ekstra bonus. Med fokus på reducering af resurser og emissioner kan du træne dig ind i fremtiden med omtanke for miljøet. Træningstights til damer er dit faste baselayer, når benene er i brug. Flade søm eller helt sømløse bukser skaber komfort, da materialerne smyger sig om huden, uden bump og kradsende elementer. Føl dig uovervindelig, når du dyrker springgymnastik, løb, yoga eller fitnesstræning i træningstights til damer. Fuld længde, ekstra kort eller noget midt imellem. Der er bukser til alles ønsker og behov.