alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sportstoppe til kvinder

 
[266]
1 / 6
Side:af 6

Bevæg dig frit med 3-Stripes og fugtabsorberende sportstoppe til kvinder

Kombiner det funktionelle med et skarpt sporty look i fugtabsorberende sportstoppe til kvinder tilsat de legendariske og letgenkendelige 3-Stripes. AEROREADY er den innovative teknologi, der leder fugten væk fra huden, så du holdes tør under selv intense workouts og løbeture. Komforten øget med ventilerende og hurtigtørrende dele samt strækbar Primeknit, der med sin sømløse tilgang efterlader dig med en sublim pasform. Nyd at kunne bevæge dig frit i en sportstop til damer, der går i ét med din krop og følger hver en bevægelse, du kaster for dagen. Nye mængder af komfort og rig mulighed for udfoldelse bragt til de tunge vægtløft og hastige løbeture gennem parkens grønne omgivelser. Koncentrer dig om at yde dit maksimale, mens vi tager os af komfort og funktionalitet.

Ansvarlige principper bragt til live med en bæredygtig trænings t-shirt dame

Træk i en komfortabel trænings t-shirt til damer, der bakker op om dit aktive liv og de bæredygtige principper via ansvarlige produktionsformer. Sportstoppe til kvinder fra adidas er blandt andet fremstillet af genanvendte materialer for derved at nedsætte udledningen af emissioner og formindske forbruget af ressourcer. PrimeGreen er stemplet for sportstoppe til damer sammensat uden brug af ny polyester, mens Better Cotton er samarbejdet, der støtter op om en ansvarlig bomuldsproduktion på globalt plan. Træn med hjertet på det rette sted, og forny garderoben med gode fornemmelser.

Detaljer og udskæringer der bakker op om din person og behov

Fuld opbakning til din unikke stil og former med et bredt udvalg af udskæringer og detaljer. Sportstoppe til kvinder med buede, længere rygstykker, så intet kryber op under aktive udfoldelser. Frit valg mellem runde halse, tanktoppe eller korte ærmer. Altid en udskæring, der stemmer overens med dine behov. Løbeture i mørke gjort sikre med 360-graders reflektering, der lyser op, så du er synlig efter solen er gået ned.