alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sportsstrømper til damer

 
[115]
1 / 3
Side:af 3

Sportsstrømper til damer: aldrig et skridt bagud

De undervurderes og nedprioriteres ofte, men hos adidas er sokker til hver en tid noget, du ikke vil gå ned på. Du kan ikke forestille dig sport eller hverdag uden vores teknologier som komfort omkring fødderne. Sportsstrømper til damer giver hverken sure eller svedige tæer, for med AEROREADY integreret i designet er effektiv svedtransportering i højsædet. Du kan dermed kan lade dine fødder styre showet fra hæl til tå. Fordelene fortsætter dog, for at du ikke skal få ømme fødder. Indbyggede zoner agerer som stødpuder og tager imod ethvert bump på vejen. Hold fødderne i position med sportsstrømper til damer med kompression. Der via tætsiddende og elastiske konturer giver stabilitet i skoene med hurtigere iltet blod og kortere restitutionstid som bonus. Sportsstrømper til damer er lig med mere beskyttelse, der samtidig gør det til en fornøjelse at bruge fødderne. Ingen generende sømme, men i stedet et blødt lag mellem hud og materialer.

Performance strømper til kvinder – understøtter din sportsindsats

En tidlig morgen, hvor vejret er godt, og solen stadig sover. Det er tid til en forfriskende løbetur. Sportsstrømper til damer med refleksdetaljer giver dig synlighed og ekstra tryghed. Når grusbanerne åbner for sæsonen, trækker du blot i tennissokkerne med helt tilpas længde og åndbarhed. En ægte fodboldfan går aldrig ned på knæstrømper med plads til benskinner og masser af varme hele vejen op. Sportsstrømper til damer i alle mulige længder og farver sørger for rigeligt med sokker at skifte imellem. Tag din sportsperformance i en ny og bæredygtig retning. Genanvendt polyester som en del af fremstillingsprocessen sætter fokus på reducering af emissioner og ressourceforbrug. Samtidig giver vores engagement i Better Cotton-initiativet en masse igen til bomuldsplantager, som vi hjælper med at forbedre på globalt plan. Giv den fuld hammer i sportsstrømper til damer, der med lugthæmmende egenskaber holder dine fødder friske uanset distance.