alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportsjakker til damer

 
[237]
Pris
179 kr. - 2.799 kr.
1792799
1 / 5
Side:af 5

Sportsjakker til damer som passer til alle årstider og begivenheder

adidas har skabt utallige kollektioner til kvinden, som ikke vil gå på kompromis. Hun er aktiv. Hun løber stærkt. Hun vil have mere ud af dagen. Vi laver moderne sportsjakker til kvinder, som kan passes ind hvor som helst. Lavet med nyskabende teknologi og high-performance, strikkede og elastiske materialer skaber vi jakker, som understøtter dine behov og din krops bevægelser. Hvis vinden tager til, giver vores windbreakers dig beskyttelse fra elementerne. Elastiske og brede bånd ved ærmerne holder vinden ude og jakken bliver siddende som den skal.

Sportsjakker til damer: Til dig, som ikke vil lade dig begrænse

De regnfulde gråvejrsdage, byder ofte på indendørs hygge. Men vil du ud i verden, så smid vores RAIN.RDY vandafvisende sportsjakke til damer over skulderen. Vi er kendt for vores innovative design og derfor inkorporerer vores jakker skønne og bæredygtige materialer, moderne snit og flotte silhuetter.

Mange års erfaring i én, stilren jakke

Vores track jakker havde deres debut i 1979. Afslappede, men stadig ikoniske. Siden da, har vi bygget videre på denne i forvejen ret fantastiske jakke (hvis vi selv skal sige det) og giver nu dig, et kæmpe udvalg af sportsjakker til damer. På mange af vores jakker pryder adidas velkendte 3-Stripes.Vores sportsjakker til kvinder fås i en bred palette af farver og snit. Hold varmen i vores ultralette dunjakker med høj krave og indvendig stormflap. Til de regnfulde dage byder vores RAIN.RDY parkas på ekstra beskyttelse mod det våde vejr. Den længere længde giver yderligere beskyttelse og holder uvejret ude. Mange af vores kollektioner er lavet af bæredygtigt og genanvendt materiale og er vores bidrag til, at reducere plasticaffald til lands og til vands. Du får også base layer jakker med det isolerende COLD.RDY materiale, som holder dig lun og værner om din bevægelighed.