alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hyggetøj til kvinder

 
[240]
I adidas' udvalg af loungewear til kvinder finder du afslappede outfits og behagelige basisting til garderoben. Udforsk den komfortable kollektion, som er perfekt til at arbejde hjemme eller ren og skær afslapning.
1 / 5
Side:af 5

Gå ikke på kompromis med komforten

I adidas’ udvalg af loungewear til kvinder finder du ideelle outfits til weekendens afslapning og bløde basisting til den hektiske hverdag. Uanset om du skal slynge dig på sofaen eller skærmes lidt mod elementerne, kan du trygt gå på opdagelse i vores udvalg af tilbagelænet hyggetøj og velpolstrede komfort-klassikere. Oplev den nyeste teknologi og de bedste materialer i vores sortiment af alt fra hættetrøjer og træningssæt til klip-klapper og T-shirts i bomuld. adidas giver dig stilsikre bud på påklædningen til din næste hjemmearbejdsdag.

En stressfri oase

Hjemmetøj, hyggetøj, afslapningstøj… vi har næsten lige så mange ord for det, som verdens nordligst beliggende lande har for sne. Sikkert fordi det er afgørende for vores følelse af velbehag, at tøjet føles blødt og behageligt på den helt rigtige måde. Som traditionsrigt sportsbrand har adidas årelang erfaring med design og produktion. Derfor anvendes kun de fineste materialer og den førende teknologi, og det kan mærkes. Oplev forskellen på din næste slapperdag, eller giv dig selv et forspring, når der skal bestilles noget i hjemmet, med loungewear til kvinder fra adidas.

Stilsikker afslapning

Fra sneakers til kjolen og sweatshirts under sommerfrakken – man skal ikke lede længe efter eksempler på, at sportswear er blevet en integreret del af modebilledet. Der er simpelthen gået sport i moden. De førende modebrands og nytænkende fashionistaer inkorporerer alle det behagelige afslapningstøj i deres kollektioner og garderober. Det er gode nyheder for alle, der prioriterer at føle sig veltilpas uden at gå på kompromis med stilrenheden. Og hvis du også leder efter de helt rigtige sporty tilføjelser til hverdagslooket, er adidas’ kollektion af hyggetøj til kvinder det ideelle sted. Her kan du udbygge dit arsenal af søndagstøj med alt fra træningssæt til hyggebukser.