alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af joggingbukser til kvinder

 
[18]

Udsalg af joggingbukser til kvinder: fra løb til lounge

Du går ikke på kompromis, hverken med din træning, din stil, frihed eller komfort. Vores udsalg af joggingbukser til kvinder er til dig, som vil have mere ud af livet. Hos os er hverken komfort eller stil til debat. Ligesom dig, vil vi det hele. Dette betyder, at store dele af vores udsalg af joggingbukser til kvinder er fremstillet i bæredygtige materialer. Vores bløde bomuldsprodukter støtter Better Cotton Initative, så vi sammen kan støtte op om en bæredygtig bomuldsproduktion. Du finder også Primeblue, som er et af vores mest slidstærke materialer, der er lavet af genanvendt plastikaffald opsamlet ved verdenshavene, også kendt som Parley Ocean Plastic®. Sammen går vi hele vejen mod renere strande, holdbare materialer og evig innovation.

Outlet af joggingbukser til kvinder puster nyt liv til sportslooket

Vores klassiske joggingbukser med lige snit, justerbar talje og ribkant ved anklerne passer perfekt til hverdagen. Gå direkte fra dit vinyasa flow til brunch med vennerne og kontoret op ad eftermiddagen. De er skabt til hverdagens omskiftelighed. adidas’ outlet af joggingbukser til kvinder er ægte 3-Stripes-livsstil. Hold dig på tæerne, selv når temperaturen falder. Vores ribopslag holder joggingbukserne på plads. Sammen med de ultra bløde bomuldblandinger får du det perfekte par hverdagsbukser til både leg, sport og afslapning på sofaen.

For personlig stil, som holder i mange sæsoner

adidas’ udsalg af joggingbukser til kvinder omfatter vores mest slidstærke og komfortable materialer. Det fugtabsorberende AEROREADY sikrer optimal svedafledning hele dagen. Joggingbukser med blød fleece føles som et velfortjent kram, når du smækker benene op til en velfortjent pause. Gør dig ekstra bemærket i de moderne designs og spændende snit. Hverdagens tøjkriser bliver et overstået kapitel, når du først har iklædt dig et par af vores ikoniske joggingbukser. Vi gør hverdagen lettere for dig, så du kun skal holde fokus på målet.