alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Vinterjakker til kvinder

 
[84]
Pris
179 kr. - 3.399 kr.
1793399
Kvinder Løb Sort Marathon Translucent jakkeKvinder Løb Sort Marathon Translucent jakke

Marathon Translucent jakke

Kvinder Løb

1 / 2
Side:af 2

Vinterjakker til kvinder: når Kong Vinter skal holdes af vejen

Bidende kulde og måske nogle snebyger. Du kommer ikke gennem årets koldeste årstid uden vinterjakker til kvinder. Feminine snit kombineret med funktionalitet og moderigtige farver holder dig perfekt klædt på til både hverdag og sport. Tag den daglige gåtur med hunden, rejs ud på vinterferie eller lad hverdagens rutiner imødekomme dig fuldt beskyttet. Alt dette i genanvendte materialer, der reducerer emissioner. Primegreen på vinterjakker til kvinder et en af de mange miljøvenlige fordele. Der sender dig udendørs i overtøj med 100 procent genanvendt polyester. Du kommer mere, end blot igennem dagligdagen iklædt vinterjakker til kvinder. Elastan og funktionelle detaljer, som formsyede skuldre og albuer, motiverer til at røre kroppen, så du kan holde varmen. Men bare rolig – de nyeste teknologier gør naturligvis deres til, at vind og vand ikke slipper igennem materialerne.

Vinterjakker til kvinder gør dig ustyrlig til snesport

Det behøver ikke at stå ned med snebyger fra oven før du får brug for vinterjakker til kvinder. Nyd endelig de komfortable designs hele sæsonen. På golfbanen i fugt og kulde, til en vandretur i skoven eller til almen fritidsbrug. Du holder tør til det hele. RAIN.RDY er teknologien, der både er vand- og vindafvisende. Helt essentielt i vintersæsonen, hvor den ene byge afløser den anden. Åndbare stoffer holder fugt væk, så du kan dyrke sport med høj intensitet uden at blive generet af sved. Skal der en ekstra lun følelse til, når du vandrer på trailet, eller tager endnu en tur ad løjperne, så er dunjakker din redning. Vinterjakker til kvinder med fyldigt og let andedun er blødhed ud over alle grænser. Dunkonstruktioner med Conextbaffles-kamre er vævet ind i materialerne for at optimere vind- og vandtætheden. Høj vindkrave samt hætte er nærmest obligatorisk på vores vinterjakker til kvinder. Så beskyttelsen holdes intakt.