alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Handsker · Vinter

 
[8]
Trail-Løb Sort AEROREADY handskerTrail-Løb Sort AEROREADY handsker

AEROREADY handsker

Trail-Løb

Løb Sort LøbehandskerLøb Sort Løbehandsker

Løbehandsker

Løb

Fodbold Sort FC Bayern Field Player AEROREADY handskerFodbold Sort FC Bayern Field Player AEROREADY handsker

FC Bayern Field Player AEROREADY handsker

Fodbold

Løb Sort COLD.RDY Løb Training handskerLøb Sort COLD.RDY Løb Training handsker

COLD.RDY Løb Training handsker

Løb

Løb Sort AEROREADY Warm Running handskerLøb Sort AEROREADY Warm Running handsker

AEROREADY Warm Running handsker

Løb

Hold fokus på bold og bane med varme vinterhandsker til damer

Lad blot kulde og vinter komme an. Du har ingen grund til at frygte årets kolde måneder med et par varme vinterhandsker til damer, fremstillet af blandt andet et sprøjtestøbt materiale som polypropylen eller kraftig mesh af polyester. De specialkonstruerede kvindehandsker til vintersæsonen er den sublime makker til dig, der vil holde fokus på bold og bane hele året. Hvorfor overvære en kamp fra sidelinjen, når du kan tage aktiv del i udfaldet? Også selvom termometret truer med de kolde og bidende minusgrader. Det specielle design leverer varme og sublimt greb til hænder og fingre, så intet holder dig tilbage for at yde dit maksimale på den udendørs fodboldbane.

Detaljeorienterede vinterhandsker til kvinder giver optimal føling og fuld kontrol

Det er vigtigt at holde dig i gang hele året. Træning er langt fra kun noget, som hører sommer og de varme måneder til. Suppler din spilleuniform med adidas vinterhandsker til damer, der foruden sine varme, klimaregulerende egenskaber også sørger for optimal føling og fri bevægelse. Alt det så du kan stå distancen, når rivalerne lægger op til duel. Negative-cut er den skelsættende konstruktion, som giver en tætsiddende og perfekt pasform. Dine vinterhandsker til damer smyger sig til håndflader og fingrer på komfortabel vis. På den måde er der intet, der hindrer dig i at tage fra, når rivalen nærmer sig, og du er nødt til at gå i nærkamp. Fuld kontrol iført vinterhandsker til kvinder med håndflader af kraftig latex og elastiske håndled.     

Skarpe modeller og designs fuldender dit træningsoutfit

Iøjnefaldende designs fuldender dit outfit. Vis dig fra din skarpe side og bak op om de store klubber med et par fanbaserede vinterhandsker til kvinder. Visuelle detaljer og sublime sammensætninger af farver er lig med ekstra kant og stil til træning og hverdag. Det sporty, rå og trendy kombineres i en harmonisk sammensætning, som skriger på opmærksomhed. Dit personlige image bliver her taget seriøst.